Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu ja kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkokalusteet
Tuotemerkit
Uutuudet
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Inspiraatiota
Outlet
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa
Lahjavinkit

Lahjavinkki: posliini

Minkälainen posliini on parasta lahjoitettavaksi? Jos etsit lahjaa häihin, valmistujaisiin tai vaikkapa todellisen posliininystävän syntymäpäiville, vilkaise tänne! Keräsimme tähän parhaat posliinivinkkimme – keräiltäviksi ja lahjoitettaviksi.

Klassisia Rörstrand-astiastoja

Ikivihreää eleganssia, ajatonta kauneutta ja ylivoimaista laatua – Rörstrandilla on monia keräilemisen arvoisia tuotesarjoja. Rörstrand on muotoillut maailman rakastetuimpia ja halutuimpia astiastoja ikonisesta Ostindia-sarjasta aina hienovaraiseen Swedish Grace -astiastoon. Joka ikinen osa valmistetaan huolella valituista raaka-aineista ja käsityötaidolla, jonka historia ulottuu 300 vuotta taaksepäin. Tutustu kaikkiin Rörstrand-sarjoihin täältä.

Swedish Grace

Ikoninen Swedish Grace -posliinisarja esiteltiin ensi kerran vuonna 1939. Ruotsalaisen luonnon ja sen vaihtuvien vuodenaikojen innoittaman sarjan muotoili taiteilija Louise Adelborg. Puhdastyylisestä vehnäntähkäkuviosta on tullut ruotsalaismuotoilun symboleita, ja Swedish Grace on monine osineen suosittu keräilyastiasto.