product
variable_137277Willow Single Wall Lamphttps://royaldesign.fi/willow-single-seinavalaisin?selectedPartNo=196040https://az666937.vo.msecnd.net/67/e65c0ea9-113a-4969-bfc4-6811ca134304OutOfStock79EUR/valaistus/valaistus/lamput/valaistus/lamput/seinavalaisimetUmage<p>VITAN Willow Single valaisimen suunnittelija on Søren Ravn Christensen. Willowin muotoa ovat inspiroineet herkät pajunoksat. Willow seinävalaisimessa on tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu joka on täydellinen esimerkiksi sängyn tai nojatuolin vierelle. Willow voidaan muuttaa täysin uudeksi sisustuselementiksi vaihtamalla sen varjostinta.<br /><br />Varjostin ostettavissa erikseen.</p>99

Singles' Day! Jopa 50% alennusta yli 20.000 tuotteesta >>

Kampanja
-20%

Willow Single Wall Lamp

VITAN Willow Single valaisimen suunnittelija on Søren Ravn Christensen. Willowin muotoa ovat inspiroineet herkät pajunoksat. Willow seinävalaisimessa on tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu joka on täydellinen esimerkiksi sängyn tai nojatuolin vierelle.
Lue lisää
79.00 €99 €
Toimitetaan 6-8 viikossa Toimitetaan 6-8 viikossa
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
Pidennetty palautusoikeus 31/1/2020 asti
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

VITAN Willow Single valaisimen suunnittelija on Søren Ravn Christensen. Willowin muotoa ovat inspiroineet herkät pajunoksat. Willow seinävalaisimessa on tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu joka on täydellinen esimerkiksi sängyn tai nojatuolin vierelle. Willow voidaan muuttaa täysin uudeksi sisustuselementiksi vaihtamalla sen varjostinta.

Varjostin ostettavissa erikseen.

Willow wall lamp from Vita, designed by Søren Ravn Christensen. Willows shape is inspired by the elegance of willow trees and how they hang in their natural beauty. The Willow wall lamp with its neat and practical design makes it perfect next to the bed, behind the couch, in a corner or as a reading lamp hanging over your favourite armchair. Willow can easily be transformed into an entirely new interior detail in the home by simply changing the lampshade so you can create the perfect match for just your home. Lampshade is not included, needs to be bought separately.
 
Good to know:
 
- Lampshade is not included, complement the wall lamp with one of Vitas many beautiful lampshades
- On/off switch on the cord

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  196040
 • Toimittajan tuotenumero
  4111
 • Tuotemerkki
 • Johdon pituus
  1500
 • Materiaalikuvaus
  Aluminium, Steel
 • Väri
  Musta
 • Korkeus
  1210 mm
 • Pituus
  777 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot