Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Lisätietoja
Kampanjat
Tuotemerkit
Uutuudet
Lahjakortit
Outlet
Seuraa meitä
category
/kampanjat/singles-day

Singles Day

Juhli sinkkujen päivää 11. marraskuuta. Jopa 50% alennusta yli 20.000 tuotteesta!

Huonekalut
Varastossa
0 tuotetta

Singles Day alennusmyynti 11.11. on maailmanlaajuisesti yksi suosituimmista alennusmyynnteistä, ja myös me tarjoamme Singles Dayn ajan ekslusiivisia tarjouksia

Taustaa

Singles day eli Sinkkujen päivä on jokavuotinen alennusmyynti-festivali, jonka juuret ovat Kiinassa. Singles day juhlii ylpeydellä kaikkia maailman sinkkuja. Singles daylle on valittu päivämäärä 11.11. sillä numeron 1 ajatellaan kuvastavan sinkkuna elävää ihmistä. Singles Day on levinnyt nopeasti Kiinasta maailmanlaajuiseksi ilmiöksi, joka yhdistää ja juhlii kaikkia maailman sinkkuja.

Singles Day RoyalDesign-verkkokaupassa

Singles Dayn ajan voit odottaa löytäväsi verkkokaupastamme ekslusiivisia ja ennennäkemättömiä tarjouksia valikoiduilta valmistajilta ja tuotemerkeiltä. Viime vuoden Singles Day rikkoi ennätyksiä, ja siitä nousi yksi tämän vuoden odotetuimmista alennusmyyntikampanjoista. Viime vuoden suosion takia olemme päättäneet panostaa tämän vuoden Singles Day alennusmyyntiin vieläkin enemmän, ja voit varautua tekemään verkkokaupastamme ruhtinaalisia, kerran elämässä- tarjouksia.

Näin voit valmistautua

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa saadaksesi ajankohtaista tietoa Singles Day-päivän alennusmyynnistä ja tarjouksista. Muista kirjata Singles Day kalenteriin, ja olla ajoissa liikenteessä - usein tuotteet myydään nopeasti loppuun!

Uutiskirje
Vastaanota ajankohtaiset uutiset ja parhaimmat tarjoukset aina ensimmäisenä!
Valintaruutu

RoyalDesign

Pohjoismaiden laajin, ja monipuolisin valikoima tunnettuja design-tuotteita, joilla voit sisustaa kotisi trendikkäästi. Haluamme tarjota parhaat design-tuotteet juuri oikeaan hintaan!

* Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin (ei huonekalut)

Choose another country

  • Arkisin klo 10:00-17:00

Tuotemerkit

Näytä kaikki (381)

Seuraa meitä

© 2020 RoyalDesign.fi
Osta ja maksa turvallisesti