product
variable_147410Tuti Candlestick 40 cm, Nickel plated Brasshttps://royaldesign.fi/tuti-kynttilanjalka-40-cm?selectedPartNo=217951https://az666937.vo.msecnd.net/67/3b7d31ea-4eb8-43c6-a848-9736a4506f59InStock130EUR/sisustus/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/kynttilanjalatHilke Collection<p>Hilke Collectionin upea messinkinen käsintehty Tuti Kynttilänjalka. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita suunnittelevan Giovanna Hilke on ruotsalainen design-suunnittelija, jonka juuret sijoittuvat Italiaan."Tuti" on suunniteltu kunnianosoituksena suunnittelijan isälle.<br /><br /></p> <p>Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.</p> <p><strong>Hilke puhdistusohjeet</strong></p> <p>Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. </p> <p>Huomioithan aina kynttilöiden pituuden. Kynttilänjalat pitää aina sjoittaa vakaalle tasolle. Älä jätä kynttilänjalkoja tai kynttelikköjä koskaan valvomatta. Tarkista aina etteivät kynttilänjalat ole lasten tai eläimien ulottuvilla.</p>130

Design-ale - Jopa 70% alennus!

Tuti Candlestick 40 cm, Nickel plated Brass

Hilke Collectionin upea messinkinen käsintehty Tuti Kynttilänjalka. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita suunnittelevan Giovanna Hilke on ruotsalainen design-suunnittelija, jonka juuret sijoittuvat Italiaan."Tuti" on suunniteltu kunnianosoituksena s

Lue lisää
130 €
Valitse materiaali
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Hilke Collectionin upea messinkinen käsintehty Tuti Kynttilänjalka. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita suunnittelevan Giovanna Hilke on ruotsalainen design-suunnittelija, jonka juuret sijoittuvat Italiaan."Tuti" on suunniteltu kunnianosoituksena suunnittelijan isälle.

Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.

Hilke puhdistusohjeet

Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. 

Huomioithan aina kynttilöiden pituuden. Kynttilänjalat pitää aina sjoittaa vakaalle tasolle. Älä jätä kynttilänjalkoja tai kynttelikköjä koskaan valvomatta. Tarkista aina etteivät kynttilänjalat ole lasten tai eläimien ulottuvilla.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  217951
 • Toimittajan tuotenumero
  1346-1820
 • Tuotemerkki
 • Huone
  Ruokailutila, Olohuone
 • Materiaali
  Nikkelöity messinki
 • Väri
  Nikkeli
 • Korkeus
  400 mm

Katso kesä-alen myydyimmät tuotteet!

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot