product
variable_147367Marmori lasinalunen 4kpl, Valkoinen/ Messinkihttps://royaldesign.fi/marmori-lasinaluset-4-kpl?selectedPartNo=217907https://az666937.vo.msecnd.net/67/c1c458b0-229d-4d17-a38b-324c110fc189OutOfStock68EUR/tarjoilu-kattaus/tarjoilu-kattaus/tarjoiluvalineet/tarjoilu-kattaus/tarjoiluvalineet/tabletit-lasinalusetHilke Collection<p>Hilke Collectionin upeat Luce marmoriset lasinaluset. Neljä ylellistä lasinalusta toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita valmistava Hilke on ruotsalainen design-valmistaja, jonka juuret sijoittuvat Italiaan.<br /><br />Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.<br /><br /><br /></p> <p><strong>Hilke puhdistusohjeet</strong></p> <p>Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. </p>68

Design-ale - Jopa 70% alennus!

Marmori lasinalunen 4kpl, Valkoinen/ Messinki

Hilke Collectionin upeat Luce marmoriset lasinaluset. Neljä ylellistä lasinalusta toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita valmistava Hilke on ruotsalainen design-valmistaja, jonka juuret sijoittuvat Italiaan.
Lue lisää
68 €
Valitse väri
Toimitetaan 4-6 viikossa Toimitetaan 4-6 viikossa
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Hilke Collectionin upeat Luce marmoriset lasinaluset. Neljä ylellistä lasinalusta toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita valmistava Hilke on ruotsalainen design-valmistaja, jonka juuret sijoittuvat Italiaan.

Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.


Hilke puhdistusohjeet

Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. 

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  217907
 • Toimittajan tuotenumero
  1989-0001
 • Tuotemerkki
 • Huone
  Ruokailutila, Olohuone
 • Materiaali
  Messinki, Marmori
 • Väri
  Valkoinen
 • Halkaisija
  100 mm
 • Korkeus
  10 mm

Katso kesä-alen myydyimmät tuotteet!

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot