product
variable_147369Lucia Kynttelikkö, Messinkihttps://royaldesign.fi/lucia-kynttelikko?selectedPartNo=217915https://az666937.vo.msecnd.net/67/d671e00e-114c-4a9c-b903-520e0895eaa2InStock193.01EUR/sisustus/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/kynttilanjalatHilke CollectionHilke Collectionin upea messinkinen Lucia Kynttelikkö. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita valmistava Hilke on ruotsalainen design-valmistaja, jonka juuret sijoittuvat Italiaan."Lucia" nimi tulee latinankielen sanasta "lux" joka tarkoittaa valoa. <br /><br />Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.<br /><br />Paino: 1,65 kg<br /> <p>Kynttelikön pohja on verhoiltu kankaalla, joka pitää kynttelikön vakaana.</p> <p>Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.</p> <p><strong>Hilke puhdistusohjeet</strong></p> <p>Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. </p> <p>Huomioithan aina kynttilöiden pituuden. Kynttilänjalat pitää aina sjoittaa vakaalle tasolle. Älä jätä kynttilänjalkoja tai kynttelikköjä koskaan valvomatta. Tarkista aina etteivät kynttilänjalat ole lasten tai eläimien ulottuvilla.</p>193.01

Lucia Kynttelikkö, Messinki

Elegantti Lucia Kynttelikkö on valmistettu käsin messingistä. Saatavana messinkisenä, ja nikkelöitynä. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita valmistava Hilke on ruotsalainen design-valmistaja, jonka juuret sijoittuvat Italiaan."Luce Del Sole" tarkoittaa
Lue lisää
193 €
Valitse materiaali
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49 euron tilauksissa (Ei koske huonekaluja)
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Hilke Collectionin upea messinkinen Lucia Kynttelikkö. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita valmistava Hilke on ruotsalainen design-valmistaja, jonka juuret sijoittuvat Italiaan."Lucia" nimi tulee latinankielen sanasta "lux" joka tarkoittaa valoa. 

Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.

Paino: 1,65 kg

Kynttelikön pohja on verhoiltu kankaalla, joka pitää kynttelikön vakaana.

Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.

Hilke puhdistusohjeet

Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. 

Huomioithan aina kynttilöiden pituuden. Kynttilänjalat pitää aina sjoittaa vakaalle tasolle. Älä jätä kynttilänjalkoja tai kynttelikköjä koskaan valvomatta. Tarkista aina etteivät kynttilänjalat ole lasten tai eläimien ulottuvilla.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  217915
 • Toimittajan tuotenumero
  1989-2001
 • Tuotemerkki
 • Huone
  Ruokailutila, Olohuone
 • Materiaali
  Messinki
 • Väri
  Messinki
 • Korkeus
  70 mm
 • Leveys
  260 mm
 • Pituus
  260 mm

Suosituimmat tuotteemme juuri nyt

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot