product
variable_144261Infinity Kynttilälyhty, Pieni, Turkoosihttps://royaldesign.fi/infinity-kynttilalyhty-pieni?selectedPartNo=225940https://az666937.vo.msecnd.net/67/465d9c53-8854-4030-b841-eb33d7082a42InStock76EUR/sisustus/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/lisatarvikkeet-kynttilanjaloille-ja-kyntttilalyhdyilleSkultunaInfinity Kynttilälyhty koostuu kolmesta osasta: Kynttilälyhdyn alustasta, ja kahdesta valoa heijastavasta seinämästä. Ylellisen kynttilälyhdyn taidokas ja innovatiivinen muotoilu tuo siihen persoonallisuutta, ja ylellisyyttä. Kiilloitettu messinki tuo kynttilälyhdylle sen erinomaisen valonjohtokyvyn.<br /><br />Infinity kynttilälyhty on Bernadotte &amp; Kylberg -designduon käsialaa, jotka halusivat luoda sarjan ajattoman tyylikkäitä tuotteita - jotka kestävät aikaa. <br /><br />Sisältää kolme osaa: Kynttilälyhdyn alusta, ja kaksi valoa heijastavaa seinämää.76

Design-ale - Jopa 70% alennus!

Infinity Kynttilälyhty, Pieni, Turkoosi

Infinity Kynttilälyhty koostuu kolmesta osasta: Kynttilälyhdyn alustasta, ja kahdesta valoa heijastavasta seinämästä.
Lue lisää
76 €
Valitse väri
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Infinity Kynttilälyhty koostuu kolmesta osasta: Kynttilälyhdyn alustasta, ja kahdesta valoa heijastavasta seinämästä. Ylellisen kynttilälyhdyn taidokas ja innovatiivinen muotoilu tuo siihen persoonallisuutta, ja ylellisyyttä. Kiilloitettu messinki tuo kynttilälyhdylle sen erinomaisen valonjohtokyvyn.

Infinity kynttilälyhty on Bernadotte & Kylberg -designduon käsialaa, jotka halusivat luoda sarjan ajattoman tyylikkäitä tuotteita - jotka kestävät aikaa. 

Sisältää kolme osaa: Kynttilälyhdyn alusta, ja kaksi valoa heijastavaa seinämää.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  225940
 • Toimittajan tuotenumero
  615-A
 • Tuotemerkki
 • Huone
  Olohuone
 • Materiaalikuvaus
  Powder coated
 • Väri
  Azure
 • Halkaisija
  100 mm
 • Korkeus
  60 mm

Katso kesä-alen myydyimmät tuotteet!

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot