product
variable_193084Bistro Parvkepöytä, 57x77cm, Liquoricehttps://royaldesign.fi/bistro-parvkepoyta-57x77cm?selectedPartNo=224845https://az666937.vo.msecnd.net/67/f887d9fe-5923-4053-b22e-62e41011ed2fInStock423.39EUR/ulkotilat-ulkoymparisto/ulkotilat-ulkoymparisto/ulkokalusteet/ulkotilat-ulkoymparisto/ulkokalusteet/ulkopoydat-puutarhapoydatFermobFermobin klassisen tyylikkäät Bistro-sarjan tuotteet on valmistettu galvanisoidusta teräksestä, ja päällystetty UV-säteilyltä suojaavalla pinnoitteella. Yksinkertaisen kauniit ulkokalusteet ovat saatavana useassa eri värissä, ja ne ovat täydelliset yhdistettäväksi toisiinsa. Bistro sarjan tuotteet ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat niiden pitkän käyttöiän -myös pohjoismaalaisissa, muuttuvissa sääolosuhteissa.<br /><br />Klassisen kaunis Bistro parvekepöytä on paitsi kaunis, myös käyttöystävällinen - Pöydän innovatiivinen muotoilu takaa että pöytä sopii erinomaisesti asetettavaksi myös pienemmälle parvekkeelle. Pöytä taittuu kasaan, joka säästää tilaa silloin kuin pöydälle ei ole käyttöä. Tyylikäs pöytä on saatavana useassa eri värissä.423.39

Varastontyhjennys - Jopa 70% alennus!

Bistro Parvkepöytä, 57x77cm, Liquorice

Klassisen kaunis Bistro parvekepöytä on paitsi kaunis, myös käyttöystävällinen - Pöydän innovatiivinen muotoilu takaa että pöytä sopii erinomaisesti asetettavaksi myös pienemmälle parvekkeelle.
Lue lisää
423 €
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Fermobin klassisen tyylikkäät Bistro-sarjan tuotteet on valmistettu galvanisoidusta teräksestä, ja päällystetty UV-säteilyltä suojaavalla pinnoitteella. Yksinkertaisen kauniit ulkokalusteet ovat saatavana useassa eri värissä, ja ne ovat täydelliset yhdistettäväksi toisiinsa. Bistro sarjan tuotteet ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat niiden pitkän käyttöiän -myös pohjoismaalaisissa, muuttuvissa sääolosuhteissa.

Klassisen kaunis Bistro parvekepöytä on paitsi kaunis, myös käyttöystävällinen - Pöydän innovatiivinen muotoilu takaa että pöytä sopii erinomaisesti asetettavaksi myös pienemmälle parvekkeelle. Pöytä taittuu kasaan, joka säästää tilaa silloin kuin pöydälle ei ole käyttöä. Tyylikäs pöytä on saatavana useassa eri värissä.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  224845
 • Toimittajan tuotenumero
  27042
 • Tuotemerkki
 • Sarja
 • Huone
  Ulkotila
 • Materiaali
  Teräs
 • Väri
  Liquorice
 • Korkeus
  1200 mm
 • Leveys
  770 mm
 • Syvyys
  570 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot