Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Joulo
Seuraa meitä
product
variable_143413Viti Senkki, Valkoinen/Valkoinen/Messinki/Marmorhttps://royaldesign.fi/viti-senkki-valkoinen-valkoinen-messinki-marmor?selectedPartNo=199137https://az666937.vo.msecnd.net/67/89ae0c86-9118-4687-865a-e9a8e6766eb0OutOfStock2760EUR/huonekalut/huonekalut/sailytys-hyllyt/huonekalut/sailytys-hyllyt/senkit-sivupoydatVoice<p><strong>Viktig information om marmor</strong></p> <p>Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk.</p> <ul> <li>Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas.</li> <li>Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt.</li> <li>Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor.</li> <li>Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn.</li> <li>Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa.</li> <li>Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk.</li> <li>Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare.</li> <li>Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva.</li> </ul> <p><strong>Taroli – vad är det?</strong></p> <p>Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.</p>2760

Syyshulluus! Jopa 50% alennus designista! >>

Viti Senkki, Valkoinen/Valkoinen/Messinki/Marmor

Lisätietoja
2 760 €
Toimitusaika: 4-6 viikkoa Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Valitse väri
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30 päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopea toimitus
Voice Senkit & Sivupöydät Säilytys & HyllytHuonekalut

Voice

Viti Senkki, Valkoinen/Valkoinen/Messinki/Marmor

2 760 €

Tuotetiedot

Viktig information om marmor

Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk.

 • Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas.
 • Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt.
 • Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor.
 • Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn.
 • Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa.
 • Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk.
 • Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare.
 • Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva.

Taroli – vad är det?

Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.

Tuotemerkistä

Voice tuotemerkki on osa Abstracta AB:ta, joka kehittää, tuottaa ja markkinoi innovatiivisia huonekaluja julkisiin tiloihin ja koteihin. Voice on yksi Ruotsin johtavimmista modernien ja laadukkaiden sisustusratkaisujen valmistajista. Käytännöllisiä ja leikkisiä säilytysratkaisuja jotka sulautuvat sisustukseen ja muodostavat inspiroivan kokonaisuuden.
Voice logoVoice logo

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  199137
 • Toimittajan tuotenumero
  80972090-45
 • Tuotemerkki
  Voice
 • Sarja
 • Suunnittelija
  Stina Sandwall
 • Väri
  Valkoinen, Messinki
 • Korkeus
  800 mm
 • Leveys
  1800 mm
 • Syvyys
  420 mm
Uutiskirje
Vastaanota ajankohtaiset uutiset ja parhaimmat tarjoukset aina ensimmäisenä!
Valintaruutu

RoyalDesign

Pohjoismaiden laajin, ja monipuolisin valikoima tunnettuja design-tuotteita, joilla voit sisustaa kotisi trendikkäästi. Haluamme tarjota parhaat design-tuotteet juuri oikeaan hintaan!

* Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin (ei huonekalut)

Choose another country

 • Arkisin klo 10:00-17:00

Tuotemerkit

Näytä kaikki (385)

Seuraa meitä

© 2020 RoyalDesign.fi
Osta ja maksa turvallisesti