product
variable_137470Ultima Thule Karahvi 50cl & 20cl Lasisetti, Kirkashttps://royaldesign.fi/ultima-thule-karahvi-50cl-20cl-lasisetti?selectedPartNo=190942https://az666937.vo.msecnd.net/67/29913f8a-a796-4e81-8c2a-81f97d23f890InStock158EUR/tarjoilu-kattaus/tarjoilu-kattaus/lasit/tarjoilu-kattaus/lasit/juomalasitIittalaTapio Wirkkalan suunnitttlema, pohjolan talven ja jään innoittama Ultima Thule on yksi suomalaisen lasimuotoilun klassikoista. Tyylikkäät Ultima Thule sarjan astiat sopivat loistavasti mihin tahansa kattaukseen, ja kaikessa eleganssissaan ne ovatkin yksi Suomen tunnetuimmista design astioista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. <br /><br />Ultima Thule Sarja kuvastaa niitä tuhansia tunteja joita sen suunnitteluun on käytetty. Tapio Wirkkala on yksi Suomen tunnetuimmista muotoilijoista. Ultima Thule Sarja on erinomainen lahjaidea muotoilusta pitävälle läheiselle.158

Design-ale - Jopa 70% alennus!

Ultima Thule Karahvi 50cl & 20cl Lasisetti, Kirkas

Ultima Thule Karahvi ja lasit ovat saaneet inspiraationsa pohjolan talvesta ja jäästä. Täydellinen lahja muotoilua arvostavalle!
Lue lisää
158 €
Valitse väri
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Tapio Wirkkalan suunnitttlema, pohjolan talven ja jään innoittama Ultima Thule on yksi suomalaisen lasimuotoilun klassikoista. Tyylikkäät Ultima Thule sarjan astiat sopivat loistavasti mihin tahansa kattaukseen, ja kaikessa eleganssissaan ne ovatkin yksi Suomen tunnetuimmista design astioista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. 

Ultima Thule Sarja kuvastaa niitä tuhansia tunteja joita sen suunnitteluun on käytetty. Tapio Wirkkala on yksi Suomen tunnetuimmista muotoilijoista. Ultima Thule Sarja on erinomainen lahjaidea muotoilusta pitävälle läheiselle.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  190942
 • Toimittajan tuotenumero
  1025381
 • Tuotemerkki
 • Sarja
 • Materiaali
  Lasi
 • Väri
  Kirkas

Katso kesä-alen myydyimmät tuotteet!

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot