product
variable_202473Ripustuskoukku, Käsinkaiverrettu, Ilveshttps://royaldesign.fi/ripustuskoukku-kasinkaiverrettu?selectedPartNo=226664https://az666937.vo.msecnd.net/67/9ae2d9e1-07fa-4d5c-9d7a-7d43d471386bInStock21.01EUR/huonekalut/huonekalut/sailytys-hyllyt/huonekalut/sailytys-hyllyt/koukut-henkaritWildlife Garden <p>Wildlife Gardenin upean, käsinkaiverretun ripustuskoukun avulla voit tuoda sisustukseesi ripauksen maanläheisyyttä, ja luontoa. Persoonallinen ja tyylikäs ripustuskoukku on saatavana useassa eri mallissa ja se sopii erinomaisesti ripustuskoukuksi esimerkiksi vaatteille. Täydellinen yhdistettäväksi usean eläinkoukun sarjaan. <br /><br />Toimitetaan tyylikkäässä pakkauksessa tietolehtisen kanssa josta selviää tarkemmat tiedot ripustuskoukun valmistuksesta ja tarinasta.<br /><br /><strong>Hyvä tietää</strong></p> <ul> <li>Käsintehty</li> <li>Valmistettu puusta ja pronssivärjätystä metallista</li> <li>Maalattu ympäristöystävällisillä väreillä </li> </ul>21.01

Varastontyhjennys - Jopa 70% alennus!

Ripustuskoukku, Käsinkaiverrettu, Ilves

Wildlife Gardenin upean, käsinkaiverretun ripustuskoukun avulla voit tuoda sisustukseesi ripauksen maanläheisyyttä, ja luontoa.
Lue lisää
21 €
Valitse variantti
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Wildlife Gardenin upean, käsinkaiverretun ripustuskoukun avulla voit tuoda sisustukseesi ripauksen maanläheisyyttä, ja luontoa. Persoonallinen ja tyylikäs ripustuskoukku on saatavana useassa eri mallissa ja se sopii erinomaisesti ripustuskoukuksi esimerkiksi vaatteille. Täydellinen yhdistettäväksi usean eläinkoukun sarjaan. 

Toimitetaan tyylikkäässä pakkauksessa tietolehtisen kanssa josta selviää tarkemmat tiedot ripustuskoukun valmistuksesta ja tarinasta.

Hyvä tietää

 • Käsintehty
 • Valmistettu puusta ja pronssivärjätystä metallista
 • Maalattu ympäristöystävällisillä väreillä 

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  226664
 • Toimittajan tuotenumero
  WG502
 • Tuotemerkki
 • Huone
  Lastenhuone, Makuuhuone, Eteinen, Ulkotila
 • Materiaalikuvaus
  Hand carved wood, Hand-painted in eco-friendly colours
 • Mitat
  57x47x120 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot