product
143754Räsymatto Uunikinnas, Musta/Valkoinenhttps://royaldesign.fi/rasymatto-uunikinnas-musta-valkoinenhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/3e6c74ce-6e02-484f-8a12-b432dc547ebfInStock17EUR/tekstiilit-matot/tekstiilit-matot/keittiotekstiilit/tekstiilit-matot/keittiotekstiilit/patalaput-patakintaatMarimekkoRäsymatto on Maija Louekarin Marimekolle suunnittelema tunnettu ja tyylikäs pyöreitä muotoja sisältävä jatkuva kuvio. Räsymatto kuvio ylistää omilla käsillä tekemistä, ja tuo iloa erilaisten upeiden astioiden, ja kodintekstiilien kautta.<br /><br />Räsymattokuviosta syntyy ihana mielleyhtymä puutarhamökin lattialle asetettu matto, jonka kuteilla tanssii aavistus aurinkoa.<br /><br />Tyylikäs ja elegantti Räsymatto Uunikinnas on upea lisä keittiösi varustukseen , ja se paitsi näyttää upealta mutta pitää myös kätesi suojassa lämmöltä valmistaessasi ruokaa.<br /><br />Täydellinen lahjaidea myös annettavaksi ruuanlaitosta tai leivonnasta kiinnostuneelle läheiselle.17

Design-ale - Jopa 70% alennus!

Räsymatto Uunikinnas, Musta/Valkoinen

Upea Marimekon Räsymatto Uunikinnas on kaunis ja käytännöllinen lisä keittiöösi.
Lue lisää
17 €
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Räsymatto on Maija Louekarin Marimekolle suunnittelema tunnettu ja tyylikäs pyöreitä muotoja sisältävä jatkuva kuvio. Räsymatto kuvio ylistää omilla käsillä tekemistä, ja tuo iloa erilaisten upeiden astioiden, ja kodintekstiilien kautta.

Räsymattokuviosta syntyy ihana mielleyhtymä puutarhamökin lattialle asetettu matto, jonka kuteilla tanssii aavistus aurinkoa.

Tyylikäs ja elegantti Räsymatto Uunikinnas on upea lisä keittiösi varustukseen , ja se paitsi näyttää upealta mutta pitää myös kätesi suojassa lämmöltä valmistaessasi ruokaa.

Täydellinen lahjaidea myös annettavaksi ruuanlaitosta tai leivonnasta kiinnostuneelle läheiselle.

Ominaisuudet

Katso kesä-alen myydyimmät tuotteet!

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot