product
143756Räsymatto Esiliina, Valkomustahttps://royaldesign.fi/rasymatto-esiliina-valkomustahttps://az666937.vo.msecnd.net/67/6f3fb385-0037-4c67-9af6-6a7976c5d46fOutOfStock39EUR/tekstiilit-matot/tekstiilit-matot/keittiotekstiilit/tekstiilit-matot/keittiotekstiilit/esiliinatMarimekkoRäsymatto on Maija Louekarin Marimekolle suunnittelema tunnettu ja tyylikäs pyöreitä muotoja sisältävä jatkuva kuvio. Räsymatto kuvio ylistää omilla käsillä tekemistä, ja tuo iloa erilaisten upeiden astioiden, ja kodintekstiilien kautta.<br /><br />Räsymattokuviosta syntyy ihana mielleyhtymä puutarhamökin lattialle asetettu matto, jonka kuteilla tanssii aavistus aurinkoa.<br /><br />Tyylikäs ja elegantti esiliina on upea lisä keittiösi varustukseen , ja se paitsi näyttää upealta päälläsi, mutta pitää myös vaatteesi suojassa roiskeilta valmistaessasi ruokaa.<br /><br />Täydellinen lahjaidea myös annettavaksi ruuanlaitosta tai leivonnasta kiinnostuneelle läheiselle.39

Royal Designkalenteri - luukku 2 >>

Räsymatto Esiliina, Valkomusta

Upea Marimekon Räsymatto Esiliina on kaunis ja käytännöllinen lisä keittiöösi.
Lue lisää
39 €
Toimitusaika: 4-6 viikkoa Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 69€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
Pidennetty palautusoikeus 31/1/2020 asti
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Räsymatto on Maija Louekarin Marimekolle suunnittelema tunnettu ja tyylikäs pyöreitä muotoja sisältävä jatkuva kuvio. Räsymatto kuvio ylistää omilla käsillä tekemistä, ja tuo iloa erilaisten upeiden astioiden, ja kodintekstiilien kautta.

Räsymattokuviosta syntyy ihana mielleyhtymä puutarhamökin lattialle asetettu matto, jonka kuteilla tanssii aavistus aurinkoa.

Tyylikäs ja elegantti esiliina on upea lisä keittiösi varustukseen , ja se paitsi näyttää upealta päälläsi, mutta pitää myös vaatteesi suojassa roiskeilta valmistaessasi ruokaa.

Täydellinen lahjaidea myös annettavaksi ruuanlaitosta tai leivonnasta kiinnostuneelle läheiselle.

Ominaisuudet

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot