Juhli kanssamme syntymäpäiväämme -20-50% alennus yli 20.000 tuotteesta!

product
variable_121040Pythagoras-hyllysetti, Valkoinenhttps://royaldesign.fi/pythagoras-hyllysetti-valkoinen?selectedPartNo=183202https://az666937.vo.msecnd.net/67/047310b6-ba8a-444d-99bc-35749d1d79b4InStock68EUR/huonekalut/huonekalut/sailytys-hyllyt/huonekalut/sailytys-hyllyt/hyllyt-hyllyjarjestelmatMaze<p><strong>Pythagoras-hyllysetti, Valkoinen, valmistanut Maze. Pythagoras on loistava hyllysysteemi, joka sopii mihin tahansa huoneeseen. Yhdistelem&auml;ll&auml; hyllyj&auml; kolmion mallisilla kiinnikkeill&auml; voit luoda oman, ainutlaatuisen ilmeen hyllyllesi. T&auml;m&auml; setti sis&auml;lt&auml;&auml; kiinnitysmekanismin ja hyllyn valkoisena, mik&auml; antaa sein&auml;lle kirkkaan ja nykyaikaisen tyylin. Pythagoras-hyllyt on suunnitellut Gustav Ros&eacute;n, ja kuten nimest&auml; voi p&auml;&auml;tell&auml;, geometria on innoittanut h&auml;nt&auml;.</strong><br /><br />Elegantit kiinnikkeet on valmistettu kierr&auml;tetyst&auml;, pulverimaalatusta ter&auml;slangasta ja hylly on valkolakattua MDF-levy&auml;.<br />Kun suunnittelet hyllyn asentamista sein&auml;lle, on t&auml;rke&auml;&auml;, ett&auml; k&auml;yt&auml;t sein&auml;llesi sopivia materiaaleja. Erilaiset materiaalit vaativat erilaisia ​​kiinnityslaitteita. Jos et ole varma, millaiset ruuvit sopivat seinillesi, suosittelemme ottamaan yhteytt&auml; paikalliseen rautakauppaasi.<br /><br />Paketiin kuuluu kaksi hyllyyn ennalta porattuihin reikiin laitettavaa kiinnitt&auml;j&auml;&auml;, joiden avulla hylly kootaan kiinnikkeill&auml;. J&auml;lkeenp&auml;in voit aina lis&auml;t&auml; hyllyj&auml; ja kiinnikkeit&auml; luodaksesi oman, ainutlaatuisen hyllysysteemisi.<br /><br /><strong>Settiin sis&auml;ltyy:</strong></p><p>&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <strong>1. Pythagoras-kiinnitysmekanismi 2 kpl, Valkoinen</strong></p><p>&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <strong>1. Pythagoras-hylly, Valkoinen</strong></p>85.1

Pythagoras-hyllysetti, Valkoinen

A set of Pythagoras shelf and consoles. Match the different colours and turn the consoles as you want to create a unique Pythagoras wall. The brilliant design on the consoles allows the shelf to be mounted in four different ways.
Lue lisää
68.00 €85 €
Valitse väri
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 99€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Pythagoras-hyllysetti, Valkoinen, valmistanut Maze. Pythagoras on loistava hyllysysteemi, joka sopii mihin tahansa huoneeseen. Yhdistelemällä hyllyjä kolmion mallisilla kiinnikkeillä voit luoda oman, ainutlaatuisen ilmeen hyllyllesi. Tämä setti sisältää kiinnitysmekanismin ja hyllyn valkoisena, mikä antaa seinälle kirkkaan ja nykyaikaisen tyylin. Pythagoras-hyllyt on suunnitellut Gustav Rosén, ja kuten nimestä voi päätellä, geometria on innoittanut häntä.

Elegantit kiinnikkeet on valmistettu kierrätetystä, pulverimaalatusta teräslangasta ja hylly on valkolakattua MDF-levyä.
Kun suunnittelet hyllyn asentamista seinälle, on tärkeää, että käytät seinällesi sopivia materiaaleja. Erilaiset materiaalit vaativat erilaisia ​​kiinnityslaitteita. Jos et ole varma, millaiset ruuvit sopivat seinillesi, suosittelemme ottamaan yhteyttä paikalliseen rautakauppaasi.

Paketiin kuuluu kaksi hyllyyn ennalta porattuihin reikiin laitettavaa kiinnittäjää, joiden avulla hylly kootaan kiinnikkeillä. Jälkeenpäin voit aina lisätä hyllyjä ja kiinnikkeitä luodaksesi oman, ainutlaatuisen hyllysysteemisi.

Settiin sisältyy:

·         1. Pythagoras-kiinnitysmekanismi 2 kpl, Valkoinen

·         1. Pythagoras-hylly, Valkoinen

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  183202
 • Toimittajan tuotenumero
  Pythagoras1
 • Tuotemerkki
 • Sarja
 • Hyllyjen määrä
  1
 • Mukana laatikot
  Ei
 • Mukana ovet
  Ei
 • Toimitetaan koottuna
  Ei
 • Tyyppi
  Wall Shelf
 • Väri
  Valkoinen
 • Maksimipaino
  15 kg
 • Korkeus
  19 mm
 • Leveys
  800 mm
 • Syvyys
  200 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot