product
135106Muumi Tarjotin 31cm, Vaarallinen matkahttps://royaldesign.fi/muumi-tarjotin-31cm-vaarallinen-matkahttps://az666937.vo.msecnd.net/67/02f5e49f-7ffb-4b0e-b7a7-ea1a8c8c2366InStock21.01EUR/tarjoilu-kattaus/tarjoilu-kattaus/tarjoiluvalineet/tarjoilu-kattaus/tarjoiluvalineet/tarjottimetOpto DesignKaikki Opto Designin "Muumi The Collection" sarjan tuotteet on käsintehtyjä, ja valmistettu Ruotsissa. Hurmaavissa tuotteissa seikkailevat Tove Janssonin kirjoista tutut Muumilaakson asukit. <br /><br />Tyylikäs tarjotin sopii loistavasti sellaisenaan sisustukseen, ja tietysti tarjoiluun. Kaunis kuviointi ja ihanat värit tekevät tarjottimesta erinomaisen lisän jokaiseen kotiin.26.99

Muumi Tarjotin 31cm, Vaarallinen matka

Kaunis kuviointi ja ihanat värit tekevät Muumi tarjottimesta erinomaisen lisän jokaiseen kotiin.
Lue lisää
21.01 €27 €
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49 euron tilauksissa (Ei koske huonekaluja)
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Kaikki Opto Designin "Muumi The Collection" sarjan tuotteet on käsintehtyjä, ja valmistettu Ruotsissa. Hurmaavissa tuotteissa seikkailevat Tove Janssonin kirjoista tutut Muumilaakson asukit. 

Tyylikäs tarjotin sopii loistavasti sellaisenaan sisustukseen, ja tietysti tarjoiluun. Kaunis kuviointi ja ihanat värit tekevät tarjottimesta erinomaisen lisän jokaiseen kotiin.

Ominaisuudet

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot