product
213101Muumi Pöytätabletti, Menossa lomallehttps://royaldesign.fi/muumi-poytatabletti-menossa-lomallehttps://az666937.vo.msecnd.net/67/748f441f-fc93-4959-9b0c-1e155665da55OutOfStock3EUR/tarjoilu-kattaus/tarjoilu-kattaus/tarjoiluvalineet/tarjoilu-kattaus/tarjoiluvalineet/tabletit-lasinalusetOpto DesignKaikki Opto Designin "Muumi The Collection" sarjan tuotteet on käsintehtyjä, ja valmistettu Ruotsissa. Hurmaavissa tuotteissa seikkailevat Tove Janssonin kirjoista tutut Muumilaakson asukit. <br /><br />Tyylikäs Muumi-sarjan pöytätabletti suojaa pöytääsi roiskeilta, ja se ihastuttaa upeilla kuvioinneillaan. Muumi-sarjan pöytätabletit ovat saatavana useassa eri värissä ja eri kuvituksilla.5

Muumi Pöytätabletti, Menossa lomalle

Tyylikäs Muumi-sarjan pöytätabletti suojaa pöytääsi roiskeilta, ja se ihastuttaa upeilla kuvioinneillaan.
Lue lisää
3.00 €5 €
Tilapäisesti loppunut Tilapäisesti loppunut
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49 euron tilauksissa (Ei koske huonekaluja)
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Kaikki Opto Designin "Muumi The Collection" sarjan tuotteet on käsintehtyjä, ja valmistettu Ruotsissa. Hurmaavissa tuotteissa seikkailevat Tove Janssonin kirjoista tutut Muumilaakson asukit. 

Tyylikäs Muumi-sarjan pöytätabletti suojaa pöytääsi roiskeilta, ja se ihastuttaa upeilla kuvioinneillaan. Muumi-sarjan pöytätabletit ovat saatavana useassa eri värissä ja eri kuvituksilla.

Ominaisuudet

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot