product
151388Muumi Leikkuulauta, Auringonpaistehttps://royaldesign.fi/muumi-leikkuulauta-auringonpaistehttps://az666937.vo.msecnd.net/67/b5e19878-9739-4e63-8adf-30888d473bbdInStock17EUR/keittio/keittio/keittioveitset-veitsitarvikkeet/keittio/keittioveitset-veitsitarvikkeet/leikkuulaudatOpto DesignKaikki Opto Designin "Muumi The Collection" sarjan tuotteet on käsintehtyjä, ja valmistettu Ruotsissa. Hurmaavissa tuotteissa seikkailevat Tove Janssonin kirjoista tutut Muumilaakson asukit. <br /><br />Tyylikäs leikkuulauta sopii loistavasti sellaisenaan sisustukseen, ja tietysti myös ruuan valmistukseen ja tarjoiluun. Saatavana useassa eri värissä ja eri kuvioinneilla.22

Muumi Leikkuulauta, Auringonpaiste

Tyylikäs Muumi-leikkuulauta sopii loistavasti sellaisenaan sisustukseen, ja tietysti myös ruuan valmistukseen ja tarjoiluun.
Lue lisää
17.00 €22 €
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49 euron tilauksissa (Ei koske huonekaluja)
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Kaikki Opto Designin "Muumi The Collection" sarjan tuotteet on käsintehtyjä, ja valmistettu Ruotsissa. Hurmaavissa tuotteissa seikkailevat Tove Janssonin kirjoista tutut Muumilaakson asukit. 

Tyylikäs leikkuulauta sopii loistavasti sellaisenaan sisustukseen, ja tietysti myös ruuan valmistukseen ja tarjoiluun. Saatavana useassa eri värissä ja eri kuvioinneilla.

Ominaisuudet

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot