Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Lisätietoja
Kampanjat
Tuotemerkit
Uutuudet
Lahjakortit
Outlet
Seuraa meitä
Pinterest
product
99748Miyabi 6000MCT Sujihiki Fileveitsi, 240 mmhttps://royaldesign.fi/miyabi-6000mct-sujihiki-fileveitsi-240-mmhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/4ef76475-a1b2-4d56-a732-ce578cf46167InStock175EUR/keittio/keittio/keittioveitset-veitsitarvikkeet/keittio/keittioveitset-veitsitarvikkeet/fileerausveitsetMiyabiMiyabi 6000MCT Sujihiki is optimal for cutting meat and fish with a core of micro carbide MC63 powder steel between two layers of steel. Through CRYODUR ice-hardening, the knife has a particularly good egg which resists corrosion and gives you optimum flexibility to work with the knife in the kitchen. <br /><br />The blade has an authentic Japanese shape with a hammered surface for a so-called Tsuchime look, which also contributes to food does not stick as easily to the knife blade. The knife's egg is hand-sanded according to traditional Japanese Honbazuke technology which results in an incredible sharpness. <br /><br />The handle is made of dark pakkawood to make the knife comfortable to hold and provide good balance while you effortlessly cut fish and meat in different ways.250
-30%

Miyabi 6000MCT Sujihiki Fileveitsi, 240 mm

Miyabi 6000MCT Sujihiki is an optimal knife for handling fish and meat with its durable knife blade made of ice-hardened steel, hand-sharpened edge and convenient handle made of dark pakkawood.
Lisätietoja
250 €175.00 €
Varastossa Varastossa
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 69€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30 päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat
Miyabi Fileerausveitset Keittiöveitset & VeitsitarvikkeetKeittiö

Miyabi

Miyabi 6000MCT Sujihiki Fileveitsi, 240 mm

250 €175.00 €

Tuotetiedot

Miyabi 6000MCT Sujihiki is optimal for cutting meat and fish with a core of micro carbide MC63 powder steel between two layers of steel. Through CRYODUR ice-hardening, the knife has a particularly good egg which resists corrosion and gives you optimum flexibility to work with the knife in the kitchen.

The blade has an authentic Japanese shape with a hammered surface for a so-called Tsuchime look, which also contributes to food does not stick as easily to the knife blade. The knife's egg is hand-sanded according to traditional Japanese Honbazuke technology which results in an incredible sharpness.

The handle is made of dark pakkawood to make the knife comfortable to hold and provide good balance while you effortlessly cut fish and meat in different ways.

Ominaisuudet

  • Tuotenumero
    99748
  • Toimittajan tuotenumero
    34078-241-0
  • Tuotemerkki
    Miyabi
  • Sarja
  • Huone
    Keittiö
  • Kappalemäärä pakkauksessa
    1
  • Konepesun kestävä
    Ei
  • Materiaali
    Teräs, Muovi, Puu
  • Suositellaan käsinpesua
    Kyllä
  • Väri
    Tumma Puu
  • Pituus
    240 mm
Uutiskirje
Vastaanota ajankohtaiset uutiset ja parhaimmat tarjoukset aina ensimmäisenä!
Valintaruutu

RoyalDesign

Pohjoismaiden laajin, ja monipuolisin valikoima tunnettuja design-tuotteita, joilla voit sisustaa kotisi trendikkäästi. Haluamme tarjota parhaat design-tuotteet juuri oikeaan hintaan!

* Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin (ei huonekalut)

  • Arkisin klo 10:00-18:00

Tuotemerkit

Näytä kaikki (389)

Seuraa meitä

© 2020 RoyalDesign.fi
Osta ja maksa turvallisesti