Varastontyhjennys - jopa 70% alennus!

product
207409Matkalaukku Joutsen & Flamingohttps://royaldesign.fi/matkalaukku-joutsen-flamingohttps://az666937.vo.msecnd.net/67/c3ec9f36-9373-4a7f-a7c5-8c563cf624acInStock21.01EUR/sisustus/sisustus/lastenhuoneen-sisustus/sisustus/lastenhuoneen-sisustus/lastenhuoneen-piensailytysJabadabadoIhastuttavat kestävästä ja pinnoitetusta kartongista valmistetut lasten matkalaukut sulattavat lasten ja aikuisten sydämmet. Ihanat kuvat, ja kaunis klassinen muotoilu tekee matkalaukusta täydellisen sisustuselementin lastenhuoneeseen, ja täydellisen säilytyspaikan lapsen kevyille tavaroille.<br /><br />Sympaattiset hahmot ja tyylikkäät värit luovat matkalaukuista täysin vastustamattomat!<br />21.01

Matkalaukku Joutsen & Flamingo

Ihanat kartongista valmistetut matkalaukut sisustukseen ja kevyiden tavaroiden säilömiseen. Klassinen muotoilu ja sympaattiset hahmot varmistavat että matkalaukut ovat täysi hitti!
Lue lisää
21 €
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Ihastuttavat kestävästä ja pinnoitetusta kartongista valmistetut lasten matkalaukut sulattavat lasten ja aikuisten sydämmet. Ihanat kuvat, ja kaunis klassinen muotoilu tekee matkalaukusta täydellisen sisustuselementin lastenhuoneeseen, ja täydellisen säilytyspaikan lapsen kevyille tavaroille.

Sympaattiset hahmot ja tyylikkäät värit luovat matkalaukuista täysin vastustamattomat!

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  207409
 • Toimittajan tuotenumero
  A3115
 • Tuotemerkki
 • Väri
  Mix
 • Korkeus
  280 mm
 • Leveys
  90 mm
 • Pituus
  200 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot