product
229912Lelukaari, Puu/Valkoinenhttps://royaldesign.fi/lelukaari-puu-valkoinenhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/4724c397-95a6-49e4-8651-bdb7031d0d4eOutOfStock44EUR/sisustus/sisustus/lastenhuoneen-sisustus/sisustus/lastenhuoneen-sisustus/lelutKids Concept<p>Kids Conseptin valmistaman lelukaari on vakaa ja voit itse valita siihen kiinnitettävät lelut! Ompele itse juuri täydelliset pehmolelut ja roikkuvat vauvalelut omalle lapsellesi, kiinnitä ne sitten kestävään lelukaareen. Voit myös halutessasi ostaa Kids Conseptin EDVIN tai AIDEN sarjan lelukaareen sopivat lelut. Lelukaari ja siihen kiinnitettävät lelut auttavat stimuloimaan lapsen mielikuvitusta ja motoriikkaa. Yksinkertaisen kaunis lelukaari on helposti yhdistettävissä minkä tahansa tyyppiseen tilaan ja sisustukseen. <br /><br />Muista tarvittaessa ostaa kiinnitystarvikkeet ja pehmeä matto lelukaaaren alle. Älä jätä lasta lelukaaren alle valvomatta.</p>44

Itsenäisyyspäivä - 10-50% alennus yli 20.000 tuotteesta! >>

Lelukaari, Puu/Valkoinen

Kids Conseptin valmistaman lelukaari on vakaa ja voit itse valita siihen kiinnitettävät lelut!
Lue lisää
44 €
Toimitusaika: 4-6 viikkoa Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 69€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
Pidennetty palautusoikeus 31/1/2020 asti
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Kids Conseptin valmistaman lelukaari on vakaa ja voit itse valita siihen kiinnitettävät lelut! Ompele itse juuri täydelliset pehmolelut ja roikkuvat vauvalelut omalle lapsellesi, kiinnitä ne sitten kestävään lelukaareen. Voit myös halutessasi ostaa Kids Conseptin EDVIN tai AIDEN sarjan lelukaareen sopivat lelut. Lelukaari ja siihen kiinnitettävät lelut auttavat stimuloimaan lapsen mielikuvitusta ja motoriikkaa. Yksinkertaisen kaunis lelukaari on helposti yhdistettävissä minkä tahansa tyyppiseen tilaan ja sisustukseen. 

Muista tarvittaessa ostaa kiinnitystarvikkeet ja pehmeä matto lelukaaaren alle. Älä jätä lasta lelukaaren alle valvomatta.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  229912
 • Toimittajan tuotenumero
  1000415
 • Tuotemerkki
 • Huone
  Lastenhuone
 • Materiaali
  Vaneri
 • Väri
  Valkoinen
 • Korkeus
  470 mm
 • Leveys
  550 mm
 • Pituus
  600 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot