product
variable_129453Le Bat Nojatuoli, Messinki/Mustahttps://royaldesign.fi/le-bat-nojatuoli-messinki-nature?selectedPartNo=207357https://az666937.vo.msecnd.net/67/584e8465-5a3a-4ffe-8e09-60137dd1cbd2InStock762EUR/huonekalut/huonekalut/nojatuolit-istuinrahit/huonekalut/nojatuolit-istuinrahit/nojatuolitDecotiqueDecotiquen suunnittelema Le Bat Nojatuoli joka on tullut tunnetuksi myös nimellä "Lepakko nojatuoli" on upea nahkasta valmistettu nojatuoli, joka sopii jokaiseen kotiin ja tilaan. <br /><br />Elegantti ja tyylikäs nojatuoli on muotoilun huippuosaamisen tulos, ja se kestää aikaa ja käyttöä. Nahkapäällyste on 3,5-4mm paksua, ja se saa ajan saatossa upean patinan joka tekee jokaisesta tuolista uniikin ja yksilöllisen. <br /><br /><br /><strong>Hyvä tietää:</strong><br /><strong>Valmistusmaa:</strong> Småland, Sverige<br /><strong>Korkeus takaa:</strong> 100cm<br /><strong>Leveys takaa:</strong> 93cm<br /><strong>Korkeus takaa:</strong> 51cm<br /><strong>Leveys takaa:</strong> 75cm<br /><strong>Yleistä: </strong>Helposti koottava. Mustat lattian suojatassut toimitetaan tuotteen mukana.<br /><strong>Puhdistus: </strong>Kuivaa nahkapinnalle tulleet roiskeet mahdollisimman nopeasti, voit käyttää puhdistukseen kosteaa liinaa, ja materiaalille tarkoitettua saippuaa. Varmistaaksesi nahan pitkän käyttöiän, käsittele nahalle tarkoitetuilla rasvoilla tai öljyillä.762

Varastontyhjennys - Jopa 70% alennus!

Le Bat Nojatuoli, Messinki/Musta

Tyylikäs ja elegantti nojatuoli jota kutsutaan myös lepakkotuoliksi sen uniikin ja upean ulkomuodon ansiosta. Nojatuoli on valmistettu nahasta, ja messingistä.
Lue lisää
762 €
Valitse väri
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Decotiquen suunnittelema Le Bat Nojatuoli joka on tullut tunnetuksi myös nimellä "Lepakko nojatuoli" on upea nahkasta valmistettu nojatuoli, joka sopii jokaiseen kotiin ja tilaan. 

Elegantti ja tyylikäs nojatuoli on muotoilun huippuosaamisen tulos, ja se kestää aikaa ja käyttöä. Nahkapäällyste on 3,5-4mm paksua, ja se saa ajan saatossa upean patinan joka tekee jokaisesta tuolista uniikin ja yksilöllisen. 


Hyvä tietää:
Valmistusmaa: Småland, Sverige
Korkeus takaa: 100cm
Leveys takaa: 93cm
Korkeus takaa: 51cm
Leveys takaa: 75cm
Yleistä: Helposti koottava. Mustat lattian suojatassut toimitetaan tuotteen mukana.
Puhdistus: Kuivaa nahkapinnalle tulleet roiskeet mahdollisimman nopeasti, voit käyttää puhdistukseen kosteaa liinaa, ja materiaalille tarkoitettua saippuaa. Varmistaaksesi nahan pitkän käyttöiän, käsittele nahalle tarkoitetuilla rasvoilla tai öljyillä.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  207357
 • Toimittajan tuotenumero
  2902-012
 • Tuotemerkki
 • Materiaali
  Messinki, Nahka
 • Päällysteen materiaali
  Nahka
 • Tyyppi
  Armchair
 • Väri
  Musta
 • Korkeus
  1000 mm
 • Leveys
  930 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot