product
variable_140736Lamino Rahin Nahkapäällyste, Saharahttps://royaldesign.fi/lamino-rahin-nahkapaallyste?selectedPartNo=145348https://az666937.vo.msecnd.net/67/954bd1a6-003f-4489-ae05-e27a76832f52OutOfStock243EUR/huonekalut/huonekalut/huonekalujen-tarvikkeet/huonekalut/huonekalujen-tarvikkeet/huonekalujen-verhoiluSwedeseLamino Jakkara on Swedesen suunnittelema jalkarahi, joka kuuluu Yngve Ekströmin Lamino nojatuoliin. Lamino on loistava ajattoman muotoilun taidonnäyte. Lamino yhdistää luonnon omat materiaalit ja taitavan osaamisen ja siksi se on yhtä upea tänään, kuin tulevina vuosikymmeninä. <br /><br />Kun Yngve Ekström suunnitteli  Lamino nojatuolin ja rahin, vuonna 1956, hän piti mielessä ihmisen kokonaisuutena, ja siksi tuoli on yhtä upea istua kuin se on katsoa.<br /><br />Rahi on valmistettu tammivaneerista, ja sen pehmusteet ovat pehmeää lampaannahkaa. Huomioithan että lampaannahka on luonnon oma materiaali, ja se muuttaa sävyään ajan myötä. - Tästä syystä jokainen tuoli on täysin uniikki.<br /><br />Huomaathan että tuote sisältää ainoastaan rahin nahkapäällysteen. Rahi ostettavissa erikseen.243

Lamino Rahin Nahkapäällyste, Sahara

Lamino Jakkara on Swedesen suunnitteleman jalkarahin päällyste. Huomaathan että tuote sisältää ainoastaan rahin nahkapäällysteen. Rahi ostettavissa erikseen.
Lue lisää
243 €
Valitse väri
Toimitetaan 8-10 viikossa Toimitetaan 8-10 viikossa
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Lamino Jakkara on Swedesen suunnittelema jalkarahi, joka kuuluu Yngve Ekströmin Lamino nojatuoliin. Lamino on loistava ajattoman muotoilun taidonnäyte. Lamino yhdistää luonnon omat materiaalit ja taitavan osaamisen ja siksi se on yhtä upea tänään, kuin tulevina vuosikymmeninä. 

Kun Yngve Ekström suunnitteli  Lamino nojatuolin ja rahin, vuonna 1956, hän piti mielessä ihmisen kokonaisuutena, ja siksi tuoli on yhtä upea istua kuin se on katsoa.

Rahi on valmistettu tammivaneerista, ja sen pehmusteet ovat pehmeää lampaannahkaa. Huomioithan että lampaannahka on luonnon oma materiaali, ja se muuttaa sävyään ajan myötä. - Tästä syystä jokainen tuoli on täysin uniikki.

Huomaathan että tuote sisältää ainoastaan rahin nahkapäällysteen. Rahi ostettavissa erikseen.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  145348
 • Toimittajan tuotenumero
  210-06-sahara
 • Tuotemerkki
 • Sarja
 • Materiaali
  Lampaantalja
 • Väri
  Sahara

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot