product
variable_122655Kastehelmi Servetti 20-Pakkaus, Aquahttps://royaldesign.fi/kastehelmi-servetti-33x33cm-vaaleanharmaa?selectedPartNo=203775https://az666937.vo.msecnd.net/67/63c955d7-14e4-46fb-876b-f6b74e69ddecInStock5EUR/tarjoilu-kattaus/tarjoilu-kattaus/tarjoiluvalineet/tarjoilu-kattaus/tarjoiluvalineet/lautasliinat-lisatarvikkeetIittalaKastehelmi sarjan tekstiilit ovat yhden Suomen tunnetuimman muotoilijan, Oiva Toikan vuonna 1964 suunnittelemat. Kastehelmi on ikuinen klassikkojoka ihastuttaa vuodesta toiseen. <br /><br />Kastehelmi sarja on saanut inspiraationsa aamukasteesta, ja astioiden upea muotoilu viekin kattauksen aivan uudelle tasolle.  Kastehelmi sarjan tekstiilit ovat saatavissa useassa eri värissä, ja ne sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan. Kastehelmi sarjan tekstiilit ovat täydellisiä yhdistettäväksi toisiinsa. Voit luoda persoonallisen sisustuksen yhdistelemällä erivärisiä kastehelmi sarjan tekstiileitä toisiinsa.5

Kastehelmi Servetti 20-Pakkaus, Aqua

Kastehelmi sarjan astiat ovat yhden Suomen tunnetuimman muotoilijan, Oiva Toikan vuonna 1964 suunnittelema legendaarinen tekstiilisarja. Kastehelmi sarjan tekstiilit ovat klassikko, jotka ihastuttavat vuodesta toiseen.
Lue lisää
5 €
Valitse väri
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Kastehelmi sarjan tekstiilit ovat yhden Suomen tunnetuimman muotoilijan, Oiva Toikan vuonna 1964 suunnittelemat. Kastehelmi on ikuinen klassikkojoka ihastuttaa vuodesta toiseen. 

Kastehelmi sarja on saanut inspiraationsa aamukasteesta, ja astioiden upea muotoilu viekin kattauksen aivan uudelle tasolle.  Kastehelmi sarjan tekstiilit ovat saatavissa useassa eri värissä, ja ne sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan. Kastehelmi sarjan tekstiilit ovat täydellisiä yhdistettäväksi toisiinsa. Voit luoda persoonallisen sisustuksen yhdistelemällä erivärisiä kastehelmi sarjan tekstiileitä toisiinsa.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  203775
 • Toimittajan tuotenumero
  1025777
 • Tuotemerkki
 • Sarja
 • Väri
  Aqua

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot