category
/kampanjat/maze-eteiskampanja

Maze eteissäilytys-kampanja

Juuri nyt saat -25% alennuksen ostaessasi Mazen hattu- ja kenkähyllyn Mazen Hat Rack/Shoeshelf -sarjoista.

Bill hattu/kenkähyllykkö

Hat Rack/Shoe Shelf

Bill Horizontal + Bill Shoe Shelf

Pieni yksiö, muodin rakastaja vai suurperhe? Koko Bill-sarjan tunnistaa sen yhdenmukaisesta, upeasta muotoilusta, ja sen tyylikkäistä koivunupeista ja metallikehyksistä. Yhdistä Bill Horizontal henkari Bill Shoe Shelf- hyllykkön lyhyeen tai pitkään malliin ja saat hetkessä lisää säilytystilaa kaikille takeille ja kengillesi. Kaikki Mazen tuotteet on suunniteltu niiden Slow Production-filosofian mukaan, joka perustuu kestävän kehityksen tavoitteeseen ja ajatukseen kierrättää niin paljon materiaalia kuin se vain on mahdollista.

Royaldesign.fi tarjoaa juuri nyt -25% alennuksen ostaessasi molemmat Mazen Bill Horizontal ja Bill Shoe Shelf hyllyt yhdessä.

Hatrack + Shoe Shelf

Missä säilytätkään kaikkia kenkiäsi ja takkejasi? -Eteisessä tietysti! Mazen tyylikkäät Hat Rack ja Shoe Shelf hyllyköt auttavat sinua ratkaisemaan kaikki eteisen säilytysongelmat! Aseta myssyt ja pipot hyllylle, kaulahuivit koukkuihin, ja kengät kenkähyllylle. Tyylikäs ja elegantti säilytyshyllykkö-yhdistelmä on takuuvarma arjen pelastaja, ja takuuvarma lisä jokaiseen sisustukseen. Kaikki Mazen tuotteet on suunniteltu niiden Slow Production-filosofian mukaan, joka perustuu kestävän kehityksen tavoitteeseen ja ajatukseen kierrättää niin paljon materiaalia kuin se vain on mahdollista.

Royaldesign.fi tarjoaa juuri nyt -25% alennuksen ostaessasi molemmat Hatrack ja Shoe Shelf hyllyt yhdessä.

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot