product
100109Gloria Pinottava Kynttilälyhty Valkoinen, 4kplhttps://royaldesign.fi/gloria-pinottava-kynttilalyhty-valkoinen-4kplhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/2112a78b-0a21-4627-8622-033ceba4f6b2InStock30EUR/sisustus/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/kynttilalyhdytRoyal DesignGloria Kynttilät ovat muotoiltu niin, että ne tuovat valoa ja lämpöä portaikkovaikutelman avulla. Jokainen kynttilänlyhtyyn asetettava tuikku on piilossa omassa lokerossaan. Veistokselliset kynttilät voidaan siirtää näppärästi yhteen käytön jälkeen. Kynttilät asetelma, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin, perinteisiin ja nykyaikaisiin koteihin. <br /><br />Materiaali: Valkolakattu metalli.43

Design-ale - Jopa 70% alennus!

-30%

Gloria Pinottava Kynttilälyhty Valkoinen, 4kpl

Gloria Kynttilät ovat muotoiltu niin, että ne tuovat valoa ja lämpöä portaikkovaikutelman avulla. Jokainen kynttilänlyhtyyn asetettava tuikku on piilossa omassa lokerossaan.
Lue lisää
30.00 €43 €
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Gloria Kynttilät ovat muotoiltu niin, että ne tuovat valoa ja lämpöä portaikkovaikutelman avulla. Jokainen kynttilänlyhtyyn asetettava tuikku on piilossa omassa lokerossaan. Veistokselliset kynttilät voidaan siirtää näppärästi yhteen käytön jälkeen. Kynttilät asetelma, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin, perinteisiin ja nykyaikaisiin koteihin.

Materiaali: Valkolakattu metalli.

Ominaisuudet

  • Tuotenumero
    100109
  • Toimittajan tuotenumero
    Gloria-JMDB-RD
  • Tuotemerkki
  • Väri
    Valkoinen

Katso kesä-alen myydyimmät tuotteet!

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot