product
variable_147373Forza Rannekoru, Messinkihttps://royaldesign.fi/forza-rannekoru?selectedPartNo=217920https://az666937.vo.msecnd.net/67/e7e13587-7ee6-4507-ab2d-eae2ce5ae7caInStock54EUR/korut-asusteet/korut-asusteet/korut/korut-asusteet/korut/rannekorutHilke Collection<p>Trendikäs Forza rannekoru. Nimi tarkoittaa italiaksi voimaa. Rannekorun tarkoitus onkin tuoda voimaa sen kantajalle. Rannekorun tuotosta ohjataan 10% Hilke Collectionin joka vuosi valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen.<br /><br />Rannekorun kokoa on mahdollista muuttaa, taivuttamalla korua.<br /><br />Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.</p> <p><strong>Hilke puhdistusohjeet</strong></p> <p>Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. </p>54

Design-ale - Jopa 70% alennus!

Forza Rannekoru, Messinki

Trendikäs Forza rannekoru. Nimi tarkoittaa italiaksi voimaa. Rannekorun tarkoitus onkin tuoda voimaa sen kantajalle. Rannekorun tuotosta ohjataan 10% Hilke Collectionin joka vuosi valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen.
Lue lisää
54 €
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Trendikäs Forza rannekoru. Nimi tarkoittaa italiaksi voimaa. Rannekorun tarkoitus onkin tuoda voimaa sen kantajalle. Rannekorun tuotosta ohjataan 10% Hilke Collectionin joka vuosi valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Rannekorun kokoa on mahdollista muuttaa, taivuttamalla korua.

Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.

Hilke puhdistusohjeet

Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. 

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  217920
 • Toimittajan tuotenumero
  1989-1111
 • Tuotemerkki
 • Materiaali
  Messinki
 • Väri
  Messinki

Katso kesä-alen myydyimmät tuotteet!

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot