product
195238Floating Leaves 05 Poster A3https://royaldesign.fi/floating-leaves-05-poster-a3https://az666937.vo.msecnd.net/67/2993cd9d-2589-4a86-a19d-e2c6102397ebOutOfStock40.99EUR/sisustus/sisustus/koristelu/sisustus/koristelu/julisteetPaper Collective<p>Tyylikäs juliste kuuluu Paper Collectiven Floating Leaves -sarjaan. Kaunis sarja on Paper Collectiven, Moeben ja Norm Architectsin yhteistyön tulosta. Floating Leaves sarjan läpinäkyvälle paperille painetut julisteet ilmentävät kasvikunnan ihmeellisiä tuotoksia ja kauniita vuodenaikoja. </p> <p class="p1">Tanskalaisen Paper Collectiven julisteita painetaan markkinoille rajoitettu erä, ja jokaisen julisteen tuotosta lahjoitetaan kymmenen prosenttia suunnittelijan valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle. Floating Leaves sarjan julisteet on suunniteltu käytettäväksi Paper Collectiven Moeben kehysten kanssa, jotka ovat taustattomat. Julisteet ja kehykset luovat yhdessä kiehtovan, persoonallisen sisustuselementin. <br /><br />Julisteen kehykset ostettavissa erikseen.</p>40.99

Floating Leaves 05 Poster A3

Tyylikäs juliste kuuluu Paper Collectiven Floating Leaves -sarjaan.
Lue lisää
41 €
Toimitetaan 3-4 viikossa Toimitetaan 3-4 viikossa
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
Pidennetty palautusoikeus 31/1/2020 asti
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Tyylikäs juliste kuuluu Paper Collectiven Floating Leaves -sarjaan. Kaunis sarja on Paper Collectiven, Moeben ja Norm Architectsin yhteistyön tulosta. Floating Leaves sarjan läpinäkyvälle paperille painetut julisteet ilmentävät kasvikunnan ihmeellisiä tuotoksia ja kauniita vuodenaikoja. 

Tanskalaisen Paper Collectiven julisteita painetaan markkinoille rajoitettu erä, ja jokaisen julisteen tuotosta lahjoitetaan kymmenen prosenttia suunnittelijan valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle. Floating Leaves sarjan julisteet on suunniteltu käytettäväksi Paper Collectiven Moeben kehysten kanssa, jotka ovat taustattomat. Julisteet ja kehykset luovat yhdessä kiehtovan, persoonallisen sisustuselementin. 

Julisteen kehykset ostettavissa erikseen.

Ominaisuudet

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot