product
180131Essential Keittiöveitsi 21 cmhttps://royaldesign.fi/essential-keittioveitsi-21-cmhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/45a14f9a-7677-4b7d-a644-1f246a1dd929OutOfStock15EUR/keittio/keittio/keittioveitset-veitsitarvikkeetFiskars<p>Essential keitti&ouml;veitsi by Tobias Wandrup. Keitti&ouml;veitsi sopii moniin tarkoituksiin ja t&auml;ydent&auml;&auml; kaikki keitti&ouml;n leikkaustarpeet. Veitsen kahva on ruiskuvalettu suoraan ter&auml;osaan iskunkest&auml;v&auml;st&auml; muovista, jonka ansiosta muovissa ei ole varmasti rakoja tai halkeamia, jossa bakteerit pystyisiv&auml;t pesiytym&auml;&auml;n, joten veitsi on my&ouml;s eritt&auml;in hygieeninen. Keitti&ouml;veitsen voi teroittaa Fiskars Essential Roll-Sharp teroittimella. Kest&auml;&auml; konepesun.</p><p>&nbsp;</p>15

Essential Keittiöveitsi 21 cm

15 €
Toimitetaan 3-4 viikossa Toimitetaan 3-4 viikossa
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Essential keittiöveitsi by Tobias Wandrup. Keittiöveitsi sopii moniin tarkoituksiin ja täydentää kaikki keittiön leikkaustarpeet. Veitsen kahva on ruiskuvalettu suoraan teräosaan iskunkestävästä muovista, jonka ansiosta muovissa ei ole varmasti rakoja tai halkeamia, jossa bakteerit pystyisivät pesiytymään, joten veitsi on myös erittäin hygieeninen. Keittiöveitsen voi teroittaa Fiskars Essential Roll-Sharp teroittimella. Kestää konepesun.

 

Essential kitchen knife by Tobias Wandrup. The kitchen knife is ideal for an all-round purpose and manages all the cutting needs the kitchen presents. The knife handle is injection-moulded directly onto the blade with impact-resistant plastic that makes sure there are no gaps or cracks in which bacteria can accumulate making it very hygienic. The kitchen knife can be sharpened with Fiskars Essential Roll-Sharp sharpener. Dishwasher safe.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  180131
 • Toimittajan tuotenumero
  1023776
 • Tuotemerkki
 • Sarja
 • Materiaalikuvaus
  Stainless steel HCR 53
 • Väri
  Ruostumaton teräs
 • Pituus
  210 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot