product
variable_217887Copenhagen Ruukku 16 cm, Valkoinenhttps://royaldesign.fi/copenhagen-ruukku-valkoinen?selectedPartNo=229531https://az666937.vo.msecnd.net/67/896dbeea-7887-4eaa-a3ad-f4a29d79e56cInStock54EUR/sisustus/sisustus/koristelu/sisustus/koristelu/ruukutBergs Potter<p>Valkolasitettu Copenhagen ruukku on uusin tulokas Bergs Pottersin Glaze-sarjaan. Savesta valmistetut ruukut on valmistettu käsin aurinkoisessa Toscanassa. Korkealaatuinen ruukku on saatavana useassa häikäisevän kauniissa värissä. Tarina Copenhagen ruukun takana on luoda kaunis ja monikäyttöinen ruukku joka on täydellinen asetettavaksi ikkunalaudalle, keittiönpöydälle tai yöpöydälle.<br /><br />Valkolasitetun ruukun lisäksi ruukku on saatavana smaragdinvihreänä, sinisenä ja keltaisena. Eri väriset ruukut sopivat erinomaisesti yhdistettäväksi toisiinsa.<br /><br />Saatavana useassa eri koossa.</p>54

Copenhagen Ruukku 16 cm, Valkoinen

Valkolasitettu Copenhagen ruukku on uusin tulokas Bergs Pottersin Glaze-sarjaan.
Lue lisää
54 €
Valitse korkeus
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Valkolasitettu Copenhagen ruukku on uusin tulokas Bergs Pottersin Glaze-sarjaan. Savesta valmistetut ruukut on valmistettu käsin aurinkoisessa Toscanassa. Korkealaatuinen ruukku on saatavana useassa häikäisevän kauniissa värissä. Tarina Copenhagen ruukun takana on luoda kaunis ja monikäyttöinen ruukku joka on täydellinen asetettavaksi ikkunalaudalle, keittiönpöydälle tai yöpöydälle.

Valkolasitetun ruukun lisäksi ruukku on saatavana smaragdinvihreänä, sinisenä ja keltaisena. Eri väriset ruukut sopivat erinomaisesti yhdistettäväksi toisiinsa.

Saatavana useassa eri koossa.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  229531
 • Toimittajan tuotenumero
  KCW16S
 • Tuotemerkki
 • Materiaali
  Savi
 • Pintakäsittely
  Lasitettu
 • Väri
  Valkoinen
 • Halkaisija
  140 mm
 • Korkeus
  160 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot