Juhli kanssamme syntymäpäiväämme -20-50% alennus yli 20.000 tuotteesta!

product
variable_194479Bubbles Munakuppi 4cm, Harmaahttps://royaldesign.fi/bubbles-munakuppi-4cm?selectedPartNo=208855https://az666937.vo.msecnd.net/67/c18844e9-0dce-4f35-bbc4-18bfd75e86efOutOfStock13.6EUR/tarjoilu-kattaus/tarjoilu-kattaus/tarjoiluvalineet/tarjoilu-kattaus/tarjoiluvalineet/munakupitMateusBubbles sarjan keraaminen munakuppi ihastuttaa Mateuksen Bubbles sarjalle ominaisilla yksityiskohdilla ja upeilla väreillään. Bubbles kuppi sopii paitsi munakupiksi myös esimerkiksi jälkiruokien tarjoiluun. Suositun Mateuksen Bubbles sarjan kaikki astiat ovat käsintehtyjä ja -maalattuja, ja valmistettu Portugalissa. Mateuksen Bubbles sarjan astiat ovat saaneet inspiraationsa muotimaailmasta. Bubbles sarjan astiat sopivat täydellisesti yhdistettäväksi toisiinsa.<br /><br />Jokainen Bubbles sarjan astia on käsintehty joten huomaathan että eri astioiden välillä voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia. - Tämä myös tarkoittaa että jokainen astia on uniikki.17.26

Bubbles Munakuppi 4cm, Harmaa

Bubbles sarjan keraaminen munakuppi ihastuttaa Mateuksen Bubbles sarjalle ominaisilla yksityiskohdilla ja upeilla väreillään.
Lue lisää
13.60 €17 €
Valitse väri
Toimitetaan 6-8 viikossa Toimitetaan 6-8 viikossa
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 99€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Bubbles sarjan keraaminen munakuppi ihastuttaa Mateuksen Bubbles sarjalle ominaisilla yksityiskohdilla ja upeilla väreillään. Bubbles kuppi sopii paitsi munakupiksi myös esimerkiksi jälkiruokien tarjoiluun. Suositun Mateuksen Bubbles sarjan kaikki astiat ovat käsintehtyjä ja -maalattuja, ja valmistettu Portugalissa. Mateuksen Bubbles sarjan astiat ovat saaneet inspiraationsa muotimaailmasta. Bubbles sarjan astiat sopivat täydellisesti yhdistettäväksi toisiinsa.

Jokainen Bubbles sarjan astia on käsintehty joten huomaathan että eri astioiden välillä voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia. - Tämä myös tarkoittaa että jokainen astia on uniikki.

Bubbles egg cup from Mateus. The Bubbles series containing platters, mugs, bowls and more. The series Bubbles is following the same line as the other Mateus series, where Swedish design is mixed with solid hand crafts from Portugal. Like all Mateus products, these products from the Bubble series are also made of clay, which are then painted by hand. There may be shifts in color, making each specimen unique.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  208855
 • Toimittajan tuotenumero
  EBCZ396MB
 • Tuotemerkki
 • Sarja
 • Huone
  Ruokailutila
 • Materiaalikuvaus
  Ceramic
 • Väri
  Harmaa
 • Korkeus
  40 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot