product
variable_149016Beoplay H4 Kuulokkeet, Sininenhttps://royaldesign.fi/beoplay-h4-kuulokkeet-musta?selectedPartNo=216856https://az666937.vo.msecnd.net/67/23314cab-9db6-4661-9abd-974a4275667cInStock284EUR/sisustus/sisustus/toimisto-piensailytysB&O Play<p>Beoplay H4 kuulokkeet B&amp;O Playltä. Nauti uskomattomasta äänenlaadusta työmatkalla, lenkillä tai missä ikinä sitten oletkin. Mukavuus ja istuvuus tekee kuulokkeista erinomaiset, ja loistavat pidettäväksi pidempiä aikoja. Kuulokkeissa on Bluetooth 4.2 toiminto jonka avulla kuuntelet musiikkiasi ilman että johdot ovat tiellä. Kuulokkeiden muotoilu on yksinkertaisen tyylikäs, ja moderni. Valmistettu nahkasta ja alumiinista -Materiaaleista jotka on suunniteltu, ja valittu juuri parhaimpaan mukavuuteen ja istuvuuteen. Kuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni, ja painikkeet kuulokkeiden oikealla puolella, siitä syystä voit kuulokkeiden avulla ottaa myös puheluita vastaan ottamatta puhelinta esiin taskustasi.</p> <p><strong>Hyvä tietää:</strong></p> <ul> <li><strong>Patteriakku &amp; Käyttöaika</strong> USB ladattava akku– Käyttöaika jopa 19 h </li> <li><strong>Latausaika:</strong> Noin 2.5 h</li> <li><strong>Paino:</strong> 225 g</li> <li><strong>Yhdistäminen</strong>: Bluetooth 4.2 – voit myös yhdistää kuulokkeet mukana tulevalla audiojohdolla.</li> <li><strong>Painikkeet:</strong> On/Off, Pause tai resume, hyppää yli, volyymi, tai/sekä puheluiden vastaanottaminen</li> </ul> <strong>Mukana tulevat Tarvikkeet</strong><br />3.5mm irroitettava audio kaapeli (125cm)<br />USB micro USB latauskaapelille, (25 cm)<br />Ohjeet284

Design-ale - Jopa 70% alennus!

Beoplay H4 Kuulokkeet, Sininen

Beoplay H4 langattomat Jakob Wagnerin suunnittelemat kuulokeet B&O Playltä.Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Uskomattoman kirkas äänenlaatu. Saatavana useassa värissä.
Lue lisää
284 €
Valitse väri
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Beoplay H4 kuulokkeet B&O Playltä. Nauti uskomattomasta äänenlaadusta työmatkalla, lenkillä tai missä ikinä sitten oletkin. Mukavuus ja istuvuus tekee kuulokkeista erinomaiset, ja loistavat pidettäväksi pidempiä aikoja. Kuulokkeissa on Bluetooth 4.2 toiminto jonka avulla kuuntelet musiikkiasi ilman että johdot ovat tiellä. Kuulokkeiden muotoilu on yksinkertaisen tyylikäs, ja moderni. Valmistettu nahkasta ja alumiinista -Materiaaleista jotka on suunniteltu, ja valittu juuri parhaimpaan mukavuuteen ja istuvuuteen. Kuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni, ja painikkeet kuulokkeiden oikealla puolella, siitä syystä voit kuulokkeiden avulla ottaa myös puheluita vastaan ottamatta puhelinta esiin taskustasi.

Hyvä tietää:

 • Patteriakku & Käyttöaika USB ladattava akku– Käyttöaika jopa 19 h 
 • Latausaika: Noin 2.5 h
 • Paino: 225 g
 • Yhdistäminen: Bluetooth 4.2 – voit myös yhdistää kuulokkeet mukana tulevalla audiojohdolla.
 • Painikkeet: On/Off, Pause tai resume, hyppää yli, volyymi, tai/sekä puheluiden vastaanottaminen
Mukana tulevat Tarvikkeet
3.5mm irroitettava audio kaapeli (125cm)
USB micro USB latauskaapelille, (25 cm)
Ohjeet

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  216856
 • Toimittajan tuotenumero
  1643885
 • Tuotemerkki
 • Materiaali
  Nahka, Tekstiili, Alumiini, Ruostumaton teräs
 • Väri
  Steel Blue
 • Korkeus
  220 mm
 • Leveys
  90 mm
 • Pituus
  195 mm

Katso kesä-alen myydyimmät tuotteet!

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot