Varastontyhjennys - jopa 70% alennus!

product
variable_123673Baby´s First Book Kirja, Vaaleanpunainenhttps://royaldesign.fi/babys-first-book-kirja-turkoosi?selectedPartNo=161850https://az666937.vo.msecnd.net/67/859744dc-93f5-4615-89c2-c6ec3833d3eaInStock54EUR/sisustus/sisustus/toimisto-piensailytys/sisustus/toimisto-piensailytys/kalenterit-muistilehtiotDesign LettersBaby´s First Book - kirjaan voit kirjoittaa ylös lapsen merkkipaalut syntymästä eteenpäin. Ihastuttavaan kirjaan on ihanaa palata vuosien päästä, ja palata hetkeksi muistelemaan lapsen elämän tärkeimpiä hetkiä.<br /><br />Kirja on uskonto-, ja sukupuolineutraali, joten se sopii loistavasti kaikenlaisille perheille!<br /><br />Baby's First Book on täydellinen lahjaidea, ja ilahduttaa varmasti saajaansa vuosia.54

Baby´s First Book Kirja, Vaaleanpunainen

Baby's First Book - on täydellinen muistokirja lapselle. Voit kirjata siihen kaikki lapsen tärkeimmät merkkipaalut elämässä. Kirja on myös uskonto- ja sukupuolineutraali, eli se sopii loistavasti kaikenlaisille perheille!
Lue lisää
54 €
Valitse väri
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Baby´s First Book - kirjaan voit kirjoittaa ylös lapsen merkkipaalut syntymästä eteenpäin. Ihastuttavaan kirjaan on ihanaa palata vuosien päästä, ja palata hetkeksi muistelemaan lapsen elämän tärkeimpiä hetkiä.

Kirja on uskonto-, ja sukupuolineutraali, joten se sopii loistavasti kaikenlaisille perheille!

Baby's First Book on täydellinen lahjaidea, ja ilahduttaa varmasti saajaansa vuosia.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  161850
 • Toimittajan tuotenumero
  20202400-R
 • Tuotemerkki
 • Huone
  Konttori
 • Väri
  Roosa
 • Leveys
  250 mm
 • Pituus
  250 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot