product
228339Attract Korusetti, Valkoinen/Kultahttps://royaldesign.fi/attract-korusetti-valkoinen-kultahttps://az666937.vo.msecnd.net/67/a5840d9d-2c8b-4ab1-b2cf-0cd833e9262aInStock119EUR/korut-asusteet/korut-asusteet/korut/korut-asusteet/korut/kaulakorutSwarovski<p>Swarovskin suosittu Attract korusetti sisältää Attract-sarjan kaulakorun ja korvakorun. Korut on viimeistelty upeilla, neliön muotoisilla Swarovskin kristalleilla jotka loistavat ja säihkyvät upeasti niiden osuessa valoon. Attract korusetti on klassisen tyylikäs lahja annettavaksi läheiselle. </p> <p>Kaulakoru ja korvakorut ovat kultapäällystetyt.</p>119

Attract Korusetti, Valkoinen/Kulta

Attract setin korut on viimeistelty upeilla, neliön muotoisilla Swarovskin kristalleilla jotka loistavat ja säihkyvät upeasti niiden osuessa valoon.
Lue lisää
119 €
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Swarovskin suosittu Attract korusetti sisältää Attract-sarjan kaulakorun ja korvakorun. Korut on viimeistelty upeilla, neliön muotoisilla Swarovskin kristalleilla jotka loistavat ja säihkyvät upeasti niiden osuessa valoon. Attract korusetti on klassisen tyylikäs lahja annettavaksi läheiselle. 

Kaulakoru ja korvakorut ovat kultapäällystetyt.

Ominaisuudet

  • Tuotenumero
    228339
  • Toimittajan tuotenumero
    5510683
  • Tuotemerkki
  • Väri
    Valkoinen, Kulta

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot