Asiakaspalvelu

Tältä sivulta voit löytää vastaukset yleisimpiin nettisivustoamme koskeviin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme sinua mielellämme.

Tilaus-, toimitus- ja maksuehdot

Mikä on pienin/suurin määrä mitä voin tilata?
Näytä kysymys

Ostosten määrä ei ole rajoitettu. Jos tilauksenne loppusumma ylittää 49.00€, toimitamme tilauksen teille ilman postikuluja. Muussa tapauksessa veloitamme postikuluista 9.00€. Jos haluat lähettää tilauksesi Suomen ulkopuolelle, veloitamme tästä 29.00€. Kaikki lähetyksemme lähetetään vakuutettuna. Jos haluat tilata suuren määrän (yli 20kpl) samaa tuotetta, otathan ensin ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kuinka tilaan?
Näytä kysymys

Mikäli tarvitset apua tilauksen tekemisessä, klikkaa tästä.

Kuinka tilaukset toimitetaan?
Näytä kysymys

Tilausten toimitus tapahtuu Bringin tai Postin välityksellä riippuen siitä valitsetko kotiinkuljetuksen, vai tilauksen lähettämisen lähimpään Postin toimipisteeseesi.

Kuinka pitkä toimitusaika teillä on?
Näytä kysymys

Mikäli tilaamanne tuotetta on varastossamme toimitamme tuotteen 3-5 arkipäivän kuluessa. Muussa tapauksessa tuotteiden toimitusaika on 4-9 arkipäivää riippuen varastotilanteesta ja toimittajien toimitusajoista. Otamme aina yhteyttä teihin mahdollisimman pian jos tilaamanne tuote on loppuunmyyty tai jos tilauksenne toimitus viivästyy.

Missä tilaukseni on?
Näytä kysymys

Voit seurata tilaustasi Postin- tai Bringin verkkosivuilla. Kollinumero lähetetään sinulle automaattisesti sähköpostitse, kun tilauksesi lähtee varastoltamme. Mikäli sinulle ilmenee lisäkysymyksiä tilaustasi koskien, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme sinua.

Kuinka paljon toimitus maksaa?
Näytä kysymys

Toimitamme kaikki yli 49.00€ tilaukset veloituksetta lähimpään Postin toimipisteeseesi. Alle 49€ tilauksille postikulut ovat 9.00€. Mikäli haluat tilauksesi kotiinkuljetettuna, voit valita Bringin kotiinkuljetus- palvelun, jota tarjoamme 29.00€ hintaan.

Mikäli tilaat erityisen suuren määrän, tai tilaamasi tuote on liian suuri noudettavaksi Postin noutopisteestä, voit valita ainoastaan kotiinkuljetus- vaihtoehdon.

Toimitatteko tuotteita Ahvenanmaalle?
Näytä kysymys

Toimitamme tuotteita myös Ahvenanmaalle. Ahvenanmaa sijaitsee kuitenkin Suomen verorajan ulkopuolella ja Ahvenanmaalle tilattavista lähetyksistä asiakas suorittaa arvonlisäveron Ahvenanmaan tullille. Huom: Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle ilman arvonlisäveroa.

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot