Tuotemerkit:

Tuotemerkit:

Cyber Monday 2017

Cyber Monday 2017 Royal Designilla

Cyber Monday on 27. lokakuuta, päivä jolloin me Royal Designilla tulemme hukuttamaan asiakkaat rakkaudella.

Se on luultavasti yksi harvoista maanantaista, jolloin voit sanoa ”Thank God it's Monday! ärsyttämättä ystäviä tai työkavereita. Lue lisää Cyber Mondaysta täältä

Tämä ihana ostospäivä ja sen tarjoukset nähdään sekä verkkokaupassamme royaldesign.fi sekä fyysisissä liikkeissämme. Se tulee sisältämään useita huippudiilejä, jotka ehkä ohitit Black Fridayna, tai jotain muuta jota vain yksinkertaisesti tarvitset. Kuten tiedät, design on aina vuoden joululahja ja tämä tuo maagisen tilaisuuden, ostaa täydelliset joululahjat koko perheelle.

Meidän tarjouksemme

Tulemme julkaisemaan laajan valikoiman arvostettuja kampanjoita ja sinulla on mahdollisuus löytää kaikki unelmavalaisimista ja ruokailuvälineistä huonekaluihin ja koko kodin sisustukseen – kaikki huomattavan alennettuun hintaan. Hyödynnä tarjoukset päivän aikana, niin kauan kuin varastoa riittää. Älä odota designtuotteita vain oikeaan hintaan, vaan osta designtuotteita uskomattoman alhaisilla hinnoilla.

Sekä verkossa että liikkeessä

Cyber Monday toimii aivan kuten Black Friday, ja on käynnissä sekä verkossa royaldesign.fi, että kaikissa Ruotsin liikkeissämme. Löydä lähin liikkeesi täältä ja katso aukioloajat, jotta varmistat paikkasi jonossa.

Uskomattomista hinnoista huolimatta kannustamme sinua käyttäytymään se sivistyneesti jonossa ja hyvin myymälöissämme. Verkossa voit kuitenkin klikata tiesi läpi, täyttää ostoskorisi rajoittamattomasti ja kiirehtiä kassalle niin nopeasti kuin haluat!

Milloin aloitamme

Cyber Monday 2017 on maanantai 27. marraskuuta, viikko 48, Black Fridayn jälkeen. Tämä on loppuspurtti fantastiselle viikolle uskomattomilla hinnoilla, alennuksilla ja tarjouksilla. Jotta pysyt ajan tasalla, tutustu Facebookiimme.

Näin valmistaudut

Seuraa meitä Facebookissa ja pysy ajan tasalla, varmista vapaapäivä ja aseta herätys ja muistutus, jotta olet mukana heti kun aloitamme.

Oiva Toikka

Valokeilassa:
Oiva Toikka

Oiva Toikka on yksi tunnetuimmista suomalaisista lasimuotoilijoista. Toikan rikkaan kuvituksellinen lasitaide haastaa pohjoisen virtaviivaisen muotoilun estetiikan.

Lue lisää »
Täydellinen lahja

Täydellinen lahja

Oletko epävarma mitä haluat antaa lahjaksi? RoyalDesign lahjakortti on aina arvostettu lahja!

Lue lisää »
RoyalDesign Uutiskirje

Uutiskirje

Vastaanota tuoreimmat uutiset ja parhaimmat tarjoukset sähköpostitse!

Rekisteröidy tästä »