Tuotemerkit:

Tuotemerkit:

Black Friday 2017

Black Friday

Black Friday 24. marraskuuta meillä Royal Designilla on epäilemättä vuoden parhain tilaisuus löytää design- ja sisustustuotteita erittäin alennuttuihin hintoihin.

Ei tule olemaan toista samanlaista tilaisuutta tai alea, joten toivottavasti sinä, perheesi ja ystäväsi olette valmistautuneet hyvin. Lue lisää Black Fridaysta täältä

Viime vuonna se oli megamenestys ja me ennustamme vielä parempaa alennusmyyntiä ja suurempia tarjouksia ja kampanjoita sekä parempia diilejä ja alennuksia. Kuten tiedät, design on aina vuoden joululahja ja tämä tuo maagisen tilaisuuden, ostaa täydelliset joululahjat koko perheelle.

Meidän tarjouksemme

Tämän viikon aikana löydät monia tuotekohtaisia tarjouksia esivalituilta merkeiltä ja designesineitä koko kotiin. Kaikki alkaa esilämmitetyillä hinnoilla, alennuksilla ja tarjouksilla. Se johtaa vähitellen parhaimpiin tarjouksiin designista ja sisustuksesta, jotka paljastuvat perjantaina – kun Black Friday todella alkaa. Älä odota designtuotteita vainoikeaan hintaan, vaan osta designtuotteita uskomattoman alhaisilla hinnoilla.

Sekä verkossa että liikkeessä

Black Friday on käynnissä sekä verkossa royaldesign.fi, että kaikissa Ruotsin liikkeissämme. Löydä lähin liikkeesi täältä ja katso aukioloajat, jotta varmistat paikkasi jonossa.

Uskomattomista hinnoista huolimatta kannustamme sinua käyttäytymään sivistyneesti jonossa ja hyvin myymälöissämme. Verkossa voit kuitenkin klikata tiesi läpi, täyttää ostoskorisi rajattomasti ja kiirehtiä kassalle niin nopeasti kuin haluat!

Milloin aloitamme

Varaslähtö alkaa viikon 47 alussa ja huipentuu Black Fridayhin perjantaina 24. marraskuuta. Et saa myöskään ohittaa suurta Cyber Mondayta, seuraavana maanantaina. Jotta pysyt ajan tasalla, tutustu Facebookiimme.

Näin valmistaudut

Seuraa meitä Facebookissa ja pysy ajan tasalla, varmista vapaapäivä ja aseta herätys ja muistutus, jotta olet mukana heti kun aloitamme!

Oiva Toikka

Valokeilassa:
Oiva Toikka

Oiva Toikka on yksi tunnetuimmista suomalaisista lasimuotoilijoista. Toikan rikkaan kuvituksellinen lasitaide haastaa pohjoisen virtaviivaisen muotoilun estetiikan.

Lue lisää »
Täydellinen lahja

Täydellinen lahja

Oletko epävarma mitä haluat antaa lahjaksi? RoyalDesign lahjakortti on aina arvostettu lahja!

Lue lisää »
RoyalDesign Uutiskirje

Uutiskirje

Vastaanota tuoreimmat uutiset ja parhaimmat tarjoukset sähköpostitse!

Rekisteröidy tästä »