Tuotemerkit:

Tuotemerkit:

Yksityisyydensuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeä ja haluamme että tunnet olosi turvalliseksi, kun käytät tätä sivustoa. RoyalDesign.se pyrkii tarjoamaan verkkosivuston, joka ei vaaranna asiakkaiden ja vierailijoiden yksityisyyttä. Meillä on toimiva ja turvallinen verkko joka on suojattu palomuurilla ja salasanoilla. Meidän turvatoimenpiteet suojaavat henkilötietoja tuhoutumiselta, väärinkäytöltä ja muutoksilta. RoyalDesign.fi on asettanut hyvin tiukat toimintasäännöt nille työntekijöille, joilla on pääsy käyttäjätietoja sisältäviin tietokantoihin ja palveluitamme pyörittäville palvelimille.

Tietosuojakäytäntö

RoyalDesign.se henkilötietojen käsittely on sopusoinnussa Ruotsin henkilötietolain (SFS 1998:204) PUL jokapäiväisessä puhekielessä, ja sähköistä viestintää koskevan lain (SFS 2003:389) kanssa. Molemmat lait sisältävät säännöksiä, jotka pyrkivät suojaamaan yksityishenkilöitä yksityisyyden suojan loukkauksilta henkilötietojen käsittelyssä. Lain mukaan meidän on saatava sinun suostumuksesi ennen kun voimme käsitellä sinua koskevia tietoja, kuten esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Tämän suostumuksen annat ostoksesi yhteydessä. Royal Design Group AB rekisterinpitäjä kerää henkilötietoja tiettyä käyttötarkoitusta varten ja vastaa keräämiensä henkilötietojen käsittelystä. Tietoja käytetään siihen tarkoitukseen, että voimme tarjota kaikille käyttäjillemme parempia palveluita esimerkiksi tarjoamalla sinulle osuvampia hakutuloksia ja mainoksia sekä tarjoamalla henkilökohtaisia kiinnostuksen kohteita. Tietoja voidaan käyttää myös yleisiin markkinointitarkoituksiin. Royal Design Group AB ei koskaan anna kolmannen osapuolen käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin, ellet ole erikseen antanut siihen suostumustasi. Sinulla on myös oikeus tarkastaa henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Jos tiedot ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai asiaankuulumattomia sinulla on oikeus vaatia, että tiedot päivitetään ​ tai poistetaan.

Oiva Toikka

Valokeilassa:
Oiva Toikka

Oiva Toikka on yksi tunnetuimmista suomalaisista lasimuotoilijoista. Toikan rikkaan kuvituksellinen lasitaide haastaa pohjoisen virtaviivaisen muotoilun estetiikan.

Lue lisää »
Täydellinen lahja

Täydellinen lahja

Oletko epävarma mitä haluat antaa lahjaksi? RoyalDesign lahjakortti on aina arvostettu lahja!

Lue lisää »
RoyalDesign Uutiskirje

Uutiskirje

Vastaanota tuoreimmat uutiset ja parhaimmat tarjoukset sähköpostitse!

Rekisteröidy tästä »