Tuotemerkit:

Tuotemerkit:

Palautukset ja Vaihto

Kun haluatte palauttaa tilauksenne, ottakaa aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme!

RoyalDesign.fi soveltaa 14 päivän vaihto-ja palautusoikeutta, mikäli tuote on käyttämätön, tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella ja tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa. Paketoi tuote niin kuin se oli paketoitu vastaaottaessasi sen. Palautusoikeus ei koske erikoistilauksia. Toiveidesi mukaan sinua varten tilattua/valmistettua tuotetta ei voi palauttaa. Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme antaa palautukseen liittyvät tarkemmat ohjeet.

Huomioikaa, että kesäkuun 13. päivä 2014 voimaan astunut EU-säädös poistaa automaattisen etäkaupankäynnin palautusoikeuden. Palauttaminen on aina maksullista. Mikäli tuotteessa on materiaali-tai valmistusvikoja tai jos tuote on vaurioitunut matkalla, vastaa RoyalDesign palautuskuluista. Jos kyse on suuremmista palautuksista tai pakkauksista tai jos tuotetta ei voi palauttaa tavanomaisella tavalla postitse, ottakaa aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, niin annamme palautukseen liittyvät tarkemmat ohjeet.

Uusien säännösten myötä asiakkaan on aina ilmoitettava palautuksesta ja kaupan peruutuksesta myyjälle kahden viikon kuluessa sen vastaanottamisesta. Sen lisäksi hänellä on toiset kaksi viikkoa aikaa palauttaa tavara. Tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen ei riitä peruutukseksi. Veloitamme 20 € ei noutamattomasta lähetyksestä.

Palautuskulut

Palautuskulut riippuvat palautuvan lähetyksen koosta, painosta ja lähetystavasta.
< 35 kg Palautuskulut 10 €
> 35 kg ja suuret lähetykset < 150cm + ympärys 300cm - Palautuskulut 39 €
Nouto 15 € (koskee vain lähetyksiä joita ei voida palauttaa tavanomaisella tavalla)

Reklamaatio

Mikäli tavara tai paketti on vaurioitunut kuljetuksen aikana ja vahinko on ulkoisesti havaittavissa, tee rahtikirjaan asiasta huomautus jo vastaanottaessasi lähetyksen! Ota sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos vahinko ei ole ulkoisesti havaittavissa (piilovaurio), ota yhteyttä asiakaspalveluumme vaurion havaittuasi. Kaikkiin reklamaatioihin on liitettävä valokuvat vauriosta/valmistusvirheestä, pakkauksesta ja pakkausmateriaalista. Säilytä kaikki alkuperäiset pakkausmateriaalit siihen asti, kunnes reklamaatio on käsitelty.

Olemme kiitollisia nopeasta yhteydenotosta!

Royal Design Group AB
Bruksomradet Gate 4
380 40 Orrefors
Sverige

Puh: 0035 8753 263 471
Sähköposti: info@royaldesign.fi
Kotisivu: RoyalDesign.fi

Asiakaspalvelu avoinna:
Maanantai- Perjantai: 10:00 - 19:00
Lauantai & Sunnuntai: Suljettu.

Oiva Toikka

Valokeilassa:
Oiva Toikka

Oiva Toikka on yksi tunnetuimmista suomalaisista lasimuotoilijoista. Toikan rikkaan kuvituksellinen lasitaide haastaa pohjoisen virtaviivaisen muotoilun estetiikan.

Lue lisää »
Täydellinen lahja

Täydellinen lahja

Oletko epävarma mitä haluat antaa lahjaksi? RoyalDesign lahjakortti on aina arvostettu lahja!

Lue lisää »
RoyalDesign Uutiskirje

Uutiskirje

Vastaanota tuoreimmat uutiset ja parhaimmat tarjoukset sähköpostitse!

Rekisteröidy tästä »