Tuotemerkit:

Tuotemerkit:

Tietoa meistä

RoyalDesign.fi on yksi suurimmista ja monipuolisimmista designtuotteisiin ja sisustustarvikkeisiin keskittyneistä verkkomyymälöistä. RoyalDesignin sivuilta löytyy yli 60.000 kaunista ja käytännöllistä designtuotetta niin kotiin, kuin konttoriin.

Yrityksemme perustettiin vuonna 1999 ja liikeideamme on myydä - Designtuotteita oikeaan hintaan! Löydät meiltä suuren ja hyvin harkitun valikoiman pohjoismaisia ja eurooppalaisia johtavia tuotemerkkejä kaikissa eri hintaluokissa. Valikoimaan kuuluu monta erilaista sisustukseen liittyvää tuotetta. Niistä olemme valinneet näille verkkosivuillemme edustavan valikoiman.

Olemme yhteistyössä mm seuraavien merkkien ja suunnittelijoiden kanssa; Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäferi, Orrefors Jernverk, Sagaform...

Laatu

Laatuvaatimuksiemme ansiosta voimme taata, että löydätte ainoastaan korkealaatuisia ja tarkkaan valikoituja designtuotteita RoyalDesign.fi.verkkosivuilta. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita merkkituotteita jotka toimitetaan suoraan alkuperäisessä pakkauksessa.

Ostoturvallisuus ja ilmainen toimitus

Ostaminen on turvallista Royal Design.fi verkkokaupassa, oli tilaus sitten tehty sähköpostitse tai verkossa.

Jos tilaamanne ostoksesi ylittävät 49 EUR, toimitamme tilauksenne lähimpään postitoimipisteeseen. Muussa tapauksessa veloitamme 9,00 EUR.

RoyalDesignin tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto-ja palautusoikeus. Annamme palveluillemme 100% tyytväisyystakuun.

Ota yhteyttä

Jos valikoimastamme puuttuu jokin tuote tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellään. Voit myös lähettää tilauksesi sähköpostitse info@royaldesign.fi

Alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias tai sinulla tulee olla huoltajan suostumus voidaksesi tehdä ostoksia sivustollamme. Henkilötunnuksen avulla varmistamme asiakkaan henkilölisyyden. Tarkastamme laskulla maksavan asiakkaan luottokelpoisuuden ja, että asiakas on 18-vuotta täyttänyt henkilö. Vanhemmat voivat aina peruuttaa tilauksen jos osoitauttuu, että tilaaja on alle 18-vuotias.

Tilaaminen

Jos valikoimastamme puuttuu tuotteita, ota rohkeasti yhteyttä meihin info@royaldesign.fi! Sovellamme yleisiä sopimusehtoja kun ostat tuotteitta verkkosivuillamme

Tilaajalla ei ole mahdollisuutta tarkastella aiempia tilauksia kirjouttautumalla verkkosivuillemme. Jos haluat kopion tilausvahvistuksesta, lähetä söhköpostia osoitteeseen info@royaldesign.fi

Yrityksen tiedot

 • Royal Design Group AB
 • 556573-2426
 • Svensknabbevägen 17
  SE 393 51 Kalmar
 • info@royaldesign.fi
 • Puhelin: 8753 263 471
  Arkisin 10:00 - 19:00
  Lauantai & Sunnuntai: suljettu
 • Perustamisvuosi: 1999
Oiva Toikka

Valokeilassa:
Oiva Toikka

Oiva Toikka on yksi tunnetuimmista suomalaisista lasimuotoilijoista. Toikan rikkaan kuvituksellinen lasitaide haastaa pohjoisen virtaviivaisen muotoilun estetiikan.

Lue lisää »
Täydellinen lahja

Täydellinen lahja

Oletko epävarma mitä haluat antaa lahjaksi? RoyalDesign lahjakortti on aina arvostettu lahja!

Lue lisää »
RoyalDesign Uutiskirje

Uutiskirje

Vastaanota tuoreimmat uutiset ja parhaimmat tarjoukset sähköpostitse!

Rekisteröidy tästä »