Tuotemerkit:

Tuotemerkit:

Ostoehdot

Siirry suoraan:Yleistä | Maksutavat | Toimitukset | Palautusoikeus | Tietoturva | Henkilötiedot | Force Majeure

Yleistä

Toimitamme kaikki yli 49 euron tilaukset veloituksetta Suomeen. Muille tilauksille toimitusmaksu on 9 euroa. Kaikki tilaukset lähetetään vakuutettuna. Jos haluat lähettää tilauksen ulkomaille ovat toimituskulut Suomen ulkopuolella 29 euroa.

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvolisäveron.

Kaikki toimitetut tuotteet ovat RoyalDesign.fi:n omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

Kaikki petosyritykset ilmoitetaan poliisille. RoyalDesign.fi pidättää oikeuden kaupan perumiseen jos petosta epäillään.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheellisiin tuotetietoihin verkkosivuillamme. Emme myöskään voi taata 100 % varmuudella, että kuvat vastaavat täydellisesti tuotteen todellista ulkonäköä.

Painamalla Osta-painiketta asiakas hyväksyy Royal Design Group AB:n yleiset ehdot.

Tilauksen maksettava summa määräytyy tilaushetkellä voimassa olevien hintojen mukaan. Hinnankorotukset koskevat vain tilauksia, jotka on tehty hintamuutosten jälkeen.

Selvästi virheellisesti hinnoiteltujen tuotteiden kohdalla Royal Design Group AB pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen. Selvä hintavirhe tarkoittaa tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa niin, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta.

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi seuraavilla maksutavoilla.

  • 1. Verkkopankki: POP Pankki, Nordea, Aktia/Säästöpankki, Danske Bank
  • 2. Klarna osamaksu
  • 3. Klarna Lasku, maksuaika 14 vuorokautta
  • 4. Korttimaksu. Hyväksymme seuraavat maksukortit: VISA, Mastercard tai American Express

Tutustu Klarna Checkout-palveluun

1. Verkkopankki

Käytettäessä suoramaksua pankin kautta maksu voidaan tehdä turvallisesti oman verkkopankin kautta. Sinut siirretään tilauksen päätteeksi automaattisesti sivustolle, josta voit valita oman verkkopankkisi ja suorittaa maksun käyttäen verkkopankkitunnuksiasi. Raha veloitetaan tilitä heti.

POP Pankki, Nordea, Aktia/Säästöpankki, Danska Bank

2. Klarna osamaksu

Tarjoamme yhdessä Klarnan kanssa mahdollisuuden osamaksuun 3, 12 tai 36 kuukautta. 3 ja 12 kuukauden osamaksu 0% korolla, 36 kuukauden osamaksu 9,95% korolla. Luoton koron lisäksi maksetaan myös avausmaksu joka on 10-35 euroa sekä laskutuslisä joka on 3,95 euroa kuussa.

Valitse kassalla maksutavaksi osamaksu ja kuinka moneen osaan haluat jakaa maksun. Kun vahvistat tilauksesi ja osamaksu sopimuksen, tarkistaa Klarna luottotietosi ennen luoton myöntämistä. Saat päätöksen tilauksen hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Jos hakemusta ei myönnetä, voit valita toisen maksutavan kassalla.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Korko Avausmaksu Laskutusmaksu
3 kuukautta 0% 10€ 4€
12 kuukautta 0% 35€ 4€
36 kuukautta 9,95% 35€ 4€

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna

3. Klarna Lasku

Jos valitset Klarna Laskun, sinulla on 14 päivän maksuaika. Maksuaika lasketaan siitä päivästä lähtien kun tuotteet lähetetään meiltä. Jotta voit käyttää tätä maksuvaihtoehtoa, tarvitsemme henkilötunnuksesi. Lisäksi luotto-ja osoitetietosi tarkistetaan, voimme lähettää tilauksesi vain osoiterekisterissä olevaan osoitteeseen. Luottoluokituksen tarkistaminen ei johda huomautukseen rahoitusyhtiöltä. Kun teet ostoksia yli 500€ arvosta tai haluat jakaa laskun osiin, tarvitsemme myös tiedot vuosituloistasi. Ehdot ovat esillä kassalla.

4. Korttimaksu

Teemme yhteistyötä DIBS Payment Services AB: kanssa, joka on pohjoismaiden johtava verkkomaksupalveluiden toimittaja joka täyttää korkeimman turvallisuusstandardin PCI-DSS:n vaatimukset (Payment Card Industry Data Security). Kun maksat kortilla sinut ohjataan DIBS Payment Servicesin sivulle, jolla on SSL-sertifikaatti. Siellä voit turvallisesti täyttää korttitietosi ja tehdä maksusuorituksen. Kun olet tehnyt maksusuorituksen sinut ohjataan takaisin RoyalDesign.fi:n verkkosivuille ja saat vahvistuksen siitä, että maksu on hyväksytty.

Lue lisää Tekniikka & yksityisyys

Toimitukset

Lähetämme kaikki tuotteet Postin ja Bringin välityksellä. Toimitamme tilauksen lähimpään postitoimipisteeseen. Varastossa olevat tuotteet toimitetaan 3-5 arkipäivässä.

Muutokset tilaukseen

Tilaustietojen-, osoitteen-, sähköpostiosoitteen-muutokset voi ilmoitaa osoitteeseen info@royaldesign.fi. Huomioithan, että osoitteenmuutoksen ilmoittaminen on sinun velvollisuutesi, emme saa tietoa automaattisesti. Perimme 15€ jo lähetetyn tilauksen osoitetietojen muutoksesta.

Lunastamaton tuote

Mikäli vastaanottaja ei nouda pakettia veloitamme siitä 20€. Jos muutat mielesi ja paketti on jo lähetetty, sinun täytyy ensin vastaanottaa se ja lähettää se meille sen jälkeen takaisin, muuten lähetys rekisteröidään lunastamattomana tuotteena ja siitä aiheutuvat kulut veloitetaan automaattisesti.

Kuljetusvauriot

Kaikki toimittamamme lähetykset ovat vakuutettuja. Jos paketti tai sen sisältö on vaurioitunut, ilmoita siitä mahdollisimman pian. Jos olet avannut paketin ennen vaurion toteamista, ilmoita vauriosta heti asiakaspalveluumme klikkaamalla tästä. Kun palautat tuotteita meille, olet itse vastuussa kuljetusriskeistä. Jos olet vastaanottanut vaurioituneen tuotteen, voit lähettää sen meille takaisin ja me lähetämme sinulle uuden tilalle ilman lisäkustannuksia. Mikäli tavara tai paketti on vaurioitunut kuljetuksen aikana ja vahinko on ulkoisesti havaittavissa, tee rahtikirjaan asiasta huomautus jo vastaanottaessasi lähetyksen! Ota sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme.

Palautusoikeus

Sinulla on täysi palautusoikeus 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, mikäli et ole käyttänyt tuotetta ja palautat sen meille vahingoittumana ja alkuperäisessä pakkauksessa

Tietoturva

Kaikki asiakkaan verkkopalvelussamme antama tieto suojataan niin verkossa kuin sen on ulkopuolellakin. RoyalDesign.fi käyttää Equifax Secure sertifikaattia. Sertifikaatti takaa, että olet RoyalDesign Group AB:n kotisivuilla ja että antamasi tiedot suojataan salauksella. Useimmat web-selaimet kuten Internet Explorer ja Firefox, käyttävät symboleja näyttääkseen, että olet turvallisilla verkkosivuilla. Selaimen oikeassa tai vasemmassa alakulmassa näkyvä lukkosymboli tarkoittaa, että verkkosivustolla on varmenne.

Tunnistaaksesi turvalliset verkkosivut, tarkista osoite ja varmista, että verkkosivuston osoite alkaa kirjaimilla "https" (ei "http"). Tavallisesti alkavat osoitteet http:// mutta jos olet sivulla joka alkaa https:// missä "s" tarkoittaa "secure" tarkoittaa se sitä, että olet turvallisilla verkkosivuilla.

Varma maksutapa

Teemme yhteistyötä DIBS Payment Service AB:n kanssa. DIBS Payment Service on yksi Skandinavian johtavista maksupalveluiden tarjoajista. Luottokorttitietosi siirretään koodattuna. HUOM! Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden luottokortien numeroita, DIBS käsittelee kaikki luottokorttitiedot.

Henkilötiedot

Lain mukaan meidän on saatava suostumuksenne niin, että saamme käyttää tietojanne kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tämän suostumuksen voit antaa ostoksen yhteydessä. Kaikista antamistasi tiedoista vastaa Royal Design Group AB:n rekisterinpitäjä.

Käytämme henkilötietoja toimittaaksemme ja parantaaksemme verkkosivustoillamme tarjottuja tuotteita ja palveluja, ilmoittaaksemme tarjouksista jotka voivat kiinnostaa sinua henkilökohtaisesti, sekä yleisiin markkinointiin liittyviin tarkoituksiin. Emme koskaan anna henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

Sinulla on oikeus saada tietää henkilötietojesi käsittelystä. Jos ne ovat virheellisiä tai asiaankuulumattomia, sinulla oikeus pyytää, että tiedot oikaistaan tai poistetaan.

Force Majeure - Ylivoimainen este

RoyalDesign.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy RoyalDesign verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten viranomaisten päätöksistä, uusien tai muuttuneiden lainsäädäntöjen johdosta, onnettomuuksista, erimielisyyksistä työmarkkinoilla, tai tulipalon, tulvan tai jonkun muun luonnonmullistuksen johdosta. Force Majeur sisältää hallinnollisa päätöksiä, jotka saattavat vaikuttaa negatiivisesti markkinoihin ja tuotteisiin. Kuten esim. Rajoitukset, varoitukset, myyntikielto jne. poikkeavat suhdannelaskut sekä jos yhtiö on rikollisten alttiina, joka voi vaikuttaa liiketoimintaan.

Oiva Toikka

Valokeilassa:
Oiva Toikka

Oiva Toikka on yksi tunnetuimmista suomalaisista lasimuotoilijoista. Toikan rikkaan kuvituksellinen lasitaide haastaa pohjoisen virtaviivaisen muotoilun estetiikan.

Lue lisää »
Täydellinen lahja

Täydellinen lahja

Oletko epävarma mitä haluat antaa lahjaksi? RoyalDesign lahjakortti on aina arvostettu lahja!

Lue lisää »
RoyalDesign Uutiskirje

Uutiskirje

Vastaanota tuoreimmat uutiset ja parhaimmat tarjoukset sähköpostitse!

Rekisteröidy tästä »