Tuotemerkit:

Tuotemerkit:

Maksu-ja toimitusehdot

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi seuraavilla maksutavoilla.

  • 1. Verkkopankki: POP Pankki, Nordea, Aktia/Säästöpankki, Danske Bank
  • 2. Klarna osamaksu
  • 3. Klarna Lasku, maksuaika 14 vuorokautta
  • 4. Korttimaksu. Hyväksymme seuraavat maksukortit: VISA, Mastercard tai American Express

Tutustu Klarna Checkout-palveluun

1. Verkkopankki

Käytettäessä suoramaksua pankin kautta maksu voidaan tehdä turvallisesti oman verkkopankin kautta. Sinut siirretään tilauksen päätteeksi automaattisesti sivustolle, josta voit valita oman verkkopankkisi ja suorittaa maksun käyttäen verkkopankkitunnuksiasi. Raha veloitetaan tilitä heti.

POP Pankki, Nordea, Aktia/Säästöpankki, Danska Bank

2. Klarna osamaksu

Tarjoamme yhdessä Klarnan kanssa mahdollisuuden osamaksuun 3, 12 tai 36 kuukautta. 3 ja 12 kuukauden osamaksu 0% korolla, 36 kuukauden osamaksu 9,95% korolla. Luoton koron lisäksi maksetaan myös avausmaksu joka on 10-35 euroa sekä laskutuslisä joka on 3,95 euroa kuussa.

Valitse kassalla maksutavaksi osamaksu ja kuinka moneen osaan haluat jakaa maksun. Kun vahvistat tilauksesi ja osamaksu sopimuksen, tarkistaa Klarna luottotietosi ennen luoton myöntämistä. Saat päätöksen tilauksen hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Jos hakemusta ei myönnetä, voit valita toisen maksutavan kassalla.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Korko Avausmaksu Laskutusmaksu
3 kuukautta 0% 10€ 4€
12 kuukautta 0% 35€ 4€
36 kuukautta 9,95% 35€ 4€

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna

3. Klarna Lasku

Jos valitset Klarna Laskun, sinulla on 14 päivän maksuaika. Maksuaika lasketaan siitä päivästä lähtien kun tuotteet lähetetään meiltä. Jotta voit käyttää tätä maksuvaihtoehtoa, tarvitsemme henkilötunnuksesi. Lisäksi luotto-ja osoitetietosi tarkistetaan, voimme lähettää tilauksesi vain osoiterekisterissä olevaan osoitteeseen. Luottoluokituksen tarkistaminen ei johda huomautukseen rahoitusyhtiöltä. Kun teet ostoksia yli 500€ arvosta tai haluat jakaa laskun osiin, tarvitsemme myös tiedot vuosituloistasi. Ehdot ovat esillä kassalla.

4. Korttimaksu

Teemme yhteistyötä DIBS Payment Services AB: kanssa, joka on pohjoismaiden johtava verkkomaksupalveluiden toimittaja joka täyttää korkeimman turvallisuusstandardin PCI-DSS:n vaatimukset (Payment Card Industry Data Security). Kun maksat kortilla sinut ohjataan DIBS Payment Servicesin sivulle, jolla on SSL-sertifikaatti. Siellä voit turvallisesti täyttää korttitietosi ja tehdä maksusuorituksen. Kun olet tehnyt maksusuorituksen sinut ohjataan takaisin RoyalDesign.fi:n verkkosivuille ja saat vahvistuksen siitä, että maksu on hyväksytty.

Lue lisää Tekniikka & yksityisyys

Toimitukset

Lähetämme kaikki tuotteet Postin ja Bringin välityksellä. Toimitamme tilauksen lähimpään postitoimipisteeseen. Varastossa olevat tuotteet toimitetaan 3-5 arkipäivässä. Tilaus lähetetään yhdessä erässä kun kaikki tilauksen tuotteet ovat saapuneet varastoomme. Toimitamme tilauksia osatoimituksena ainoastaan poikkeustapauksissa tai asiakkaan pyynnöstä.

Toimitukset Ahvennanmaalle

Ahvenanmaa sijaitsee Suomen verorajan ulkopuolella ja Ahvenanmaalle tilattavista lähetyksistä asiakas suorittaa arvonlisäveron Ahvenanmaan tullille. Huom! Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle ilman arvonlisäveroa.

Lunastamaton tuote

Mikäli vastaanottaja ei nouda pakettia veloitamme siitä 20€. Jos muutat mielesi ja paketti on jo lähetetty, sinun täytyy ensin vastaanottaa se ja lähettää se meille sen jälkeen takaisin, muuten lähetys rekisteröidään lunastamattomana tuotteena ja siitä aiheutuvat kulut veloitetaan automaattisesti.

Kuljetusvauriot

Kaikki toimittamamme lähetykset ovat vakuutettuja. Jos paketti tai sen sisältö on vaurioitunut, ilmoita siitä mahdollisimman pian. Jos olet avannut paketin ennen vaurion toteamista, ilmoita vauriosta heti asiakaspalveluumme klikkaamalla tästä. Kun palautat tuotteita meille, olet itse vastuussa kuljetusriskeistä. Jos olet vastaanottanut vaurioituneen tuotteen, voit lähettää sen meille takaisin ja me lähetämme sinulle uuden tilalle ilman lisäkustannuksia.

Oiva Toikka

Valokeilassa:
Oiva Toikka

Oiva Toikka on yksi tunnetuimmista suomalaisista lasimuotoilijoista. Toikan rikkaan kuvituksellinen lasitaide haastaa pohjoisen virtaviivaisen muotoilun estetiikan.

Lue lisää »
Täydellinen lahja

Täydellinen lahja

Oletko epävarma mitä haluat antaa lahjaksi? RoyalDesign lahjakortti on aina arvostettu lahja!

Lue lisää »
RoyalDesign Uutiskirje

Uutiskirje

Vastaanota tuoreimmat uutiset ja parhaimmat tarjoukset sähköpostitse!

Rekisteröidy tästä »