Tuotemerkit:

Tuotemerkit:

Asiakaspalvelu

Lähetä sähköpostia!

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@royaldesign.fi

niin autamme sinua mahdollisimman nopeasti.

Soita meille!

Henkilökohtainen palvelu

Soita ilmaiseen numeroomme: 0035 8753 263 471

Arkisin 10:00-19:00

Tervetuloa asiakaspalveluumme!

Täältä voit itse löytää vastauksia RoyalDesigniin liittyviin kysymyksiin. Riippumatta siitä, mitä kysymyksesi koskee suosittelemme, että kokeilet ensin hakea vastausta kysymyksiisi valikosta yleisimmät kysymykset.

Jos haluat tilata tai saada lisätietoja tuotteistamme, tai jos sinulla tilausta koskevia kysymyksiä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai lähettämällä kysymyksesi meille sähköpostitse.

Jos kysymyksesi koskee tilausta, olemme kiitollisia jos ilmoitat asiakasnumerosi sekä tilausnumerosi viestisi yhteydessä. Pyrimme vastaamaan kaikkiin meille tulleisiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Muistathan, että asiakaspalvelumme ei ole avoinna lauantaina eikä sunnuntaina tai pyhäpäivinä.

Meillä ei ole valitettavasti suomenkielistä henkilökuntaa paikalla ja vastaamme siksi joko englanniksi tai ruotsiksi. Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme.

Asiakasapalvelua

Yhteystiedot

Oiva Toikka

Valokeilassa:
Oiva Toikka

Oiva Toikka on yksi tunnetuimmista suomalaisista lasimuotoilijoista. Toikan rikkaan kuvituksellinen lasitaide haastaa pohjoisen virtaviivaisen muotoilun estetiikan.

Lue lisää »
Täydellinen lahja

Täydellinen lahja

Oletko epävarma mitä haluat antaa lahjaksi? RoyalDesign lahjakortti on aina arvostettu lahja!

Lue lisää »
RoyalDesign Uutiskirje

Uutiskirje

Vastaanota tuoreimmat uutiset ja parhaimmat tarjoukset sähköpostitse!

Rekisteröidy tästä »